Miehet, 2 DIV / B

SCH M Edustus - Rangers II  10 - 7

Martin halli

SCH faneille - 25 %

Ottelu alkoi selkeän kaavan mukaan, Rangers karvaa korkealta 2 miehellä (joka on ollut myrkkyä SCH:lle), mutta mitä tapahtuikaan, SCH repi upeilla syötöillä ja nopeilla suunnanmuutoksilla vastustajan puolustuksen rikki, tilanne 1. erän jälkeen 4- 0.

Toiseen erään Rangers oli muuttanut taktiikkaa eikä karvannut agressiivisesti, ja sehän auttoi. SCH alkoi itse tehdä itselleen kiireen ja ratkaisuja tehtiin liian hätäisesti, erä vastustajalle 1 - 3, ottelu oli saanut uuden alun.

Kolmas erä jatkui samaan tahtiin kuin toinenkin, ajassa 43.25, vastustaja maalin päähän (ei jännittänyt), ajassa 43.50, tasoihin (ei jännittänyt vieläkään. Ajassa 48.21 maalin johtoon ja ajassa 49.40 kahden maalin johto vastustajalle (tässä vaiheessa huokaisin helpotuksesta, nyt pääsemme näyttämään mitä osaamme! Ottelu ratkaistiin "pelimiehen" kympillä, pari nopeaa maalia ja tasoihin ajassa 51.49, 8 - 7 johtoon ajassa 54.54, maalintekijänä yksi ottelun parhaista Roni Nukarinen, loppuniitit tyhjiin kahdesti, tehomiesten Toni Kaltevan 2 + 1 ja Joonas Hakulisen 3 + 1 johdolla. Muita tehomiehiä Valtteri Hakala 1 + 3, Joel Vallinkoski 0 + 2, Ismo Juvonen 1 + 1

Kokonaisuudessa hienoja otteita koko joukkueelta, maalissa Toni Nurmi oli jälleen hyvä.

Hieno alku ja loistava nousu, siinä välissä tasaista kahden hyvän joukkueen vääntöä.

Ottelun erotuomarit Okko Lampola ja Harri Lyyra onnistuivat mallikkaasti.

Kiitos myös runsaalle kotiyleisölle!

Seuraava kotiottelu onkin jo ensi lauantaina 2.2.2019 klo.16.00 jolloin Marttiin astelee IHS

Tilastot

10 - 7

Rangers II
4 - 01 - 35 - 4
1'MaaliHakala Valtteri
1'MaalisyöttöPerätalo Elias
6'MaaliKirvesmäki Aki
6'MaalisyöttöHakulinen Joonas
9'MaaliHakulinen Joonas
9'MaalisyöttöHakala Valtteri
13'MaaliTiilola Aleksi
13'MaalisyöttöJuvonen Ismo
20'MaaliVastustajan pelaaja
34'Jäähy: 2minTiilola Aleksi
38'MaaliVastustajan pelaaja
38'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
39'MaaliKalteva Toni
39'MaalisyöttöVallinkoski Joel
43'MaaliVastustajan pelaaja
48'Jäähy: 2minHakala Valtteri
48'MaaliVastustajan pelaaja
49'MaaliVastustajan pelaaja
51'MaaliJuvonen Ismo
51'MaalisyöttöKalteva Toni
51'MaaliHakulinen Joonas
51'MaalisyöttöHakala Valtteri
51'Jäähy: 2minLeino Petteri
54'MaaliNukarinen Roni
54'MaalisyöttöLeino Petteri
58'MaaliKalteva Toni
58'MaalisyöttöVallinkoski Joel
59'MaaliHakulinen Joonas
59'MaalisyöttöHakala Valtteri