Miehet, 2 DIV / B

Tiikerit II - SCH M Edustus   8 - 7 JA

Tikkurilan UT

Hei täältähän näkee pelin paremmin, käänny sinäkin, peli on jo käynnissä.

Jos unohdetaan illan ottelun totaalisen epäonnistunut tuomarointi oli illan ottelu tasaista vääntöä 60 min.

SCH ei oikein saanut omaa peliään kulkemaan niillä harvinaisillakaan tasaviisikoilla, liekö AV pelaaminen vienyt liikaa energiaa.

Pallo pomppi, roiskittiin, hukattiin monta maalipaikkaa ja välillä hukattiin puolustuksessa oma mies josta vastustaja rankaisi hyvällä prosentilla.

SCH:n parasta esitti Arttu Kieksi 31 torjunnalla vastustajan 21 vastaan, muuten aika tasavahva ryhmä kasassa.

Mutta palataanpa illan pääosien näyttelijöihin. SCH:lle 8 x 2 min., joista 1 - 2 ihan ok, lisäksi tuomittiin 2 rangaistuslaukausta. Tiikerit selvisi 3:lla 2 minuuttisella.

Tuomarit olivat täysin kuutamolla ja rikkoivat kahden hyvän joukkueen pelin täysin. Olen kauden aikana kehunut tuomareita, aina aiheesta mutta tämän kaksikon ei pitäisi viheltää tällä tasolla.

No syyskausi on saatu päätökseen 7 ottelun pisteputkella. Hetki huilataan ja treenataan, siinä välissä hieman tofukinkkua ja tositoimiin palataan 12.1.2019 jolloin Marttiin saapuu yksi lohkon kovimmista joukkueista, M-Team Vantaa.

Tilastot
Tiikerit II

8 - 7 JA

2 - 23 - 42 - 11 - 0
6'MaaliLeino Petteri
6'MaalisyöttöTuominen Arttu
8'Jäähy: 2minOhtonen Oskari
10'MaaliVastustajan pelaaja
11'Jäähy: 2minHakala Valtteri
13'MaaliVastustajan pelaaja
15'Jäähy: 2minTuominen Arttu
17'MaaliOhtonen Oskari
17'MaalisyöttöVallinkoski Joel
20'MaaliVastustajan pelaaja
21'MaaliTikka Aleksi
21'MaalisyöttöOhtonen Oskari
21'Jäähy: 2minLeino Petteri
26'MaaliLaaksonen Tomi
26'MaalisyöttöFager Jani
27'MaaliVastustajan pelaaja
31'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
34'MaaliVastustajan pelaaja
36'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
37'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
37'MaaliLaaksonen Tomi
37'MaalisyöttöHakulinen Joonas
39'MaaliFager Jani
39'MaalisyöttöHakala Valtteri
40'MaaliHakala Valtteri
40'MaalisyöttöKalteva Toni
44'Jäähy: 2minKalteva Toni
44'MaaliVastustajan pelaaja
47'MaaliVastustajan pelaaja
55'Jäähy: 2minTikka Aleksi
58'Jäähy: 2minHakala Valtteri
61'MaaliVastustajan pelaaja