Vuoden ensimmäisistä sarjapeleistä pisteet kotiin!
Julkaistu: 23.01.2019 00.00

Ensimmäisessä pelissä kohdattiin PSS Valkoinen Porvoosta. Peli alkoi hermostuneesti ja PSS:n hienoisessa hallinnassa. SCH saikin 3 minuutin kohdalla jäähyn, mutta onnistui tekemään Niklas Lindholmin toimesta avausmaalin alivoimalla. Erä jatkui edelleen tasaisena, mutta erän loppupuolella SCH teki kolme maalia minuutin sisään. Toiseen erään lähdettiin kovemmalla karvauksella, mikä aukaisi vastustajalle enemmän maalipaikkoja. Erässä tehtiin kumpaankin päätyyn kolme maalia. Seuraavassa erässä karvausta tiputettiin ja muutenkin SCH:n kentälliset alkoivat toimia paremmin. Paikoin peli pyöri erittäin mallikkaasti PSS:n päässä. SCH tekikin erässä yhteensä kuusi maalia. Parhaat pistemiehet pelissä olivat SCH:n Samuel Tuomi, Miro Seppä, Anttoni Tallgren ja Niko Andelin. Peli päättyi 13-3 voittoon. Jos katsotaan puhtaasti laukaustilastoja voidaan todeta, että SCH:n Jasper Lempinen onnistui selvästi vastustajan maalivahtia paremmin torjuntatöissä.

Toinen peli pelattiin Tuomarilan Urheilijoita (TU) vastaan. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja maalinteon aloitti TU viiden minuutin kohdalla. SCH haki kovasti tasoitusta, mutta TU:n pelaajat blokkasivat onnistuneesti vetoja. Tasoitus onnistui kuitenkin ja juuri ennen erätaukoa Anttoni Tallgrenin toimesta. Toisessa erässä SCH:n peli parani ja vetopaikoille päästiin enemmän. Jimi Pirttilahti teki erän ainoan maalin viivavedolla, joka hiukan onnekkaastikin päätyi maaliin ja merkittiin omaksi maaliksi. Kolmannessa erässä kenttäkoostumuksia muutettiin ja tämä toi kaivattua tulosta. Niko Andelinin kahdella ja Miro Sepän yhdellä maalilla loppuluvut 5-1 komeilivat tulostaululla.