P04 haastajat kotiturnauksessa Vehkojalla
Julkaistu: 30.10.2018 00.00

SCH P04 haastajapojilla oli kotiturnaus Vehkojalla 28.10.2018. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui M-Team II joukkue. Syyslomatauko näkyi poikien otteissa. Vaikka SCH tekikin ensimmäisen maalin ylivoimalla, puolustuspään pelaamisessa oli puutteita ja M-Team johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 5-3. Ottelusta kehkeytyikin varsinainen maali-iloittelu ja lukemat vaihtelivat. SCH voitti toisen erän lukemin 3-4 Anttoni Tallgrenin viime sekuntien maalilla. Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan ottelun voittoa. Toisin kuitenkin kävi. Kolmannen erän alussa M-Team karkasi jo kolmen maalin johtoon parilla helpolla maalilla ja kurottavaa oli lopulta liikaa. Lopussa yritettiin vielä ilman maalivahtia, mutta sarjapisteet matkasivat Helsinkiin lukemin 12-13.

Toiseen otteluun saatiinkin sitten kerättyä sopivasti kiukkua fyysisiä Icehearts Punainen -poikia vastaan. Ottelu alkoikin huomattavasti paremmin kahdella Sisu Saleniuksen vaparimaalilla. Ratkaisevaa oli taisteluhenki ja uhrautuva puolustuspelaaminen. Icehearts saatiin pidettyä ekassa erässä maaleitta ja erä vaihtui SCH:n 4-0 johdossa. Toisessa erässä maalijuhlat jatkuivat ja onnistumisia koettiin laajalla rintamalla. Toinen erä SCH:lle 5-0. Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan 0-peliä hyvin pelanneelle Jasper Lempiselle. Jopa kaksi perättäistä alivoimaakin kestettiin ja Hannes Kärki pääsi tekemään alivoimamaalinkin. Jasper joutui kuitenkin taipumaan noin 2 minuuttia ennen loppua. Loppuluvut 11-1 viimeisteli Niko Andelin.

Sarjapelejä on vielä kaksi jäljellä tulevana viikonloppuna. Samanlaisella pelillä voitto-odotukset ovat korkealla, mutta ylimielisyyteen ei ole varaa.