P04 haastajat TuplaCupissa Helsingissä
Julkaistu: 23.09.2018 00.00

Pojat kävivät TuplaCup -turnauksessa Helsingissä 22. – 23.9. Jo valmiiksi pienen joukkueen pelaajamäärää vähensi harmillisesti sairastelu, kun syysflunssa kiusaa poikia.

Lauantain ensimmäisessä pelissä kohdattiin Pirkkalan Pirkat White. Peli alkoi tasaisena, mutta toisessa erässä vastustaja rokotti virheistä ja niittasi taululle tylyt 8-0 lukemat. Toinen peli oli SCH:lta huomattavasti parempi ja päättyi tasatulokseen 3-3 Grifk/Black -joukkuetta vastaan. Päivän viimeisessä pelissä vastaan asettui pallotaitava ja hyvin liikkuva PSS Räyhääjät tyttöjoukkue. Tiukalla puolustuksella ja terävillä vastahyökkäyksillä päädyttiin 2-2 tasapeliin.

Sunnuntain ensimmäinen peli oli kutkuttavan jännittävä trilleri Korska P04 Haukkoja vastaan. Peliä johdettiin jo 3-1, mutta vastustaja kampesi väkisin tasoihin osin tuurillakin. Ratkaisua haettiin rankkareilla. SCH:n Miro Seppä iski kaksi maalia, mutta sekään ei riittänyt, vaan Korska vei rankut lukemin 3-4.

Turnauksen viimeisessä ottelussa Grifk/Black sai salama-alun ja siirtyi 0-2 johtoon. SCH kuitenkin tasoitti. Ekan erän loppuun Grifk sai pomppupallosta iskettyä pukukoppimaalin. Tästä ei enää noustu vaikka 2-4 tilanteessa yritettiin kahden miehen ylivoimalla kavennusta. Loppuluvut 2-5 Grifk löi tyhjiin.

Loppusijoitus oli kahdeksas, vaikka pelit olivatkin ensimmäistä lukuunottamatta tasaväkisiä - kolme tasapeliä varsinaisella peliajalla ja kaksi tappiota. Kautta jatketaan viikon päästä ensimmäisillä sarjapeleillä.

Kuvassa SCH:n Sisu Salenius Porvoon PPS Räyhääjien myllytyksessä.