P04 haastajien finaalipaikka varmistui viikonlopun peleissä!!!
Julkaistu: 11.03.2019 00.00

SCH P04 haastajilla oli pitkä päivä lauantaina, kun pelattiin kolme sarjapeliä Helsingin Ruskeasuolla.

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Tuomarilan Urheilijat (TU). Peli alkoi tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäisen maalin pääsi hiukan onnekkaastikin viimeistelemään SCH:n Niklas Lindholm Jimi Pirttilahden kaukovedosta. TU tasoitti erän puolivälissä, mutta Niko Andelin kuittasi tämän hetkeä myöhemmin. Tauolle siirryttiin SCH:n 2-1 johdossa.
Toisessa erässä nähtiinkin sitten paljon maaleja. Maalinteon aloitti SCH:n Hannes Kärki, mutta TU kiri nopeasti tasoihin kahdella nopealla onnistumisella. Anttoni Tallgrenin hienolla yksilösuorituksella SCH otti taas kuskin paikan erän puolivälissä ja Hannes Kärki lisäsi johtoa hetkeä myöhemmin. Pian päästiin myös yrittämään maalia rangaistuslaukauksella, vastustajan kaaadettua SCH:n Jooa Rissasen läpiajotilanteessa. Pallon taakse asettuikin Miro Seppä, joka taituroi pallon vastustamattomasti maalivahdin selän taakse. Kun vielä toisessa päässä Elmeri Koskela onnistui torjumaan vastustajan rankkarin, oli peli selvä.
Kolmannessa erässä tyydyttiin vain pitämään oma pää puhtaana vastustajan onnistuessa kaventamaan yhdellä maalilla. Loppuluvut 6-4 SCH:lle.

Toinen ottelu pelattiin tuttua Blackbirds Valkoista vastaan. Peli aaltoili päästä päähän SCH:n hienoisessa hallinnassa, mutta maalitehtailuun pääsi Blackbirds kahdella vanhanaikaisella ennen viiden minuutin täyttymistä. Pari minuuttia tästä SCH kuitenkin tasoitti Samuel Tuomen ylivoimamaalilla. Erän päätöslukemat 2-2 viimeisteli Jimi Pirttilahti.
Toisessa erässä vastustaja onnistui vastaavasti siirtymään johtoon ylivoimalla, mutta SCH:n Leo Sokka tasoitti vain puoli minuuttia myöhemmin. Anttoni Talggrenin pukukoppimaalilla erätauolle lähdettiin SCH:n 4-3 johdossa.
Kolmannen erän alussa Leo Sokka lähetti SCH:n jo kahden maalin karkumatkalle, mutta niin vain Blackbirds pääsi tasoihin. SCH:lle tarjottiin voittomaalia 5-3 ylivoimalla, mutta maalinteko takkusi ja vastustaja selvitti tämän. Siitä hurmioituneena Blackbirds menikin johtoon 2 minuuttia ennen loppua. Tästä ei SCH noussut vaikka ylivoimaakin pelattiin viimeiset minuutit.5-6 tappio Hyvinkääläisille.

Kolmanteen peliin kaivattiin herätystä kun vastaan asettui järjestävän seuran M-Team II joukkue. M-Team oli hävinnyt molemmat päivän ottelunsa ja tuli peliin todella nälkäisenä. He aloittivatkin maalinteon heti ekalla minuutilla lisäten johtoaan hetkeä myöhemmin. Anttoni Tallgren onnistui kuitenkin kavennuksessa viiden minuutiin kohdalla ja Miro Seppä tasoitti saman vaihdon aikana. Maalintekokilpailu oli luvassa. Hannes Kärki ja Anttoni Tallgren tekivät maalin mieheen, mutta M-Team iski kahdesti ja erätauokoa vietettiin 4-5 tappioasemassa.
Toinen erä alkoi yhtä huonosti, kuin ensimmäinenkin ja M-Team pääsi rokottamaan heti ensimmäisessä vaihdossa. SCH:lla oli vaikeuksia avauspelaamisessa ja lisäksi otettiin vielä turha jäähykin. Erän puolivälissä oli pakko viheltää peli poikki aikalisän merkiksi ja saada pelipaikkojen vaihdoilla joukkuetta heräämään, kun M-team siirtyi jo kolmen maalin karkumatkalle. Tästä tulikin pelin käännekohta. Jimi Pirttilahti sai kavennettua taukolukemat 5-7 ennen erän loppua.
Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan tasoitusta uudella ilmeellä. Vastustaja saikin suunsoitosta jäähyn erän alkuun ja Miro Seppä viimeisteli ylivoimamaalin parhaalta vetopaikalta. Pari minuuttia tästä Hannes Kärki niittasi tasoituksen ja Jooa Rissanen samassa vaihdossa johtomaalin Miro Sepän oivallisesta syötöstä. Peli alkoi kääntyä SCH:lle ja nyt puolestaan M-Team otti aikalisän. Se ei auttanut vaan SCH:n maalitehtailu jatkui Hannes Kärjen ja Jimi Pirttilahden toimesta. Vastustajan maalikin oli välillä tyhjillään 6-5 ylivoimayrityksessä, mutta Elmeri Koskela torjui toisessa päässä kaiken. Jooa Rissanen viimeisteli loppuluvut 11-7 SCH:lle.

Sarjajohto säilyi ja finaalipaikka varmistui, kun pelejä on enää kaksi jäljellä ennen finaalia.