P04 Haastajan kauden päätösottelut
Julkaistu: 05.11.2018 00.00

P04 Haastajapojat kävivät pelaamassa syyskauden päätösottelunsa Klondyke-areenalla Keravalla.

Ensimmäinen peli oli järjestävän seuran Blackbirds White kokoonpanoa vastaan. Ottelu alkoi tunnustellen, mutta SCH:n hallinnassa. Avausmaali nähtiin noin viiden minuutin kohdalla Miro Sepän viedessä SCH:n johtoon. Erä päättyi 0-3 johdossa. Toisessa erässä sama tahti jatkui ja Jimi Pirttilahden iskiessä taululle 0-4 lukemat, vastustaja vaihtoi maalivahtia. Erä päättyi 0-8 lukemiin. Kolmanteen erään lähdettiin pelaamaan nollapeliä maalivahti Elmeri Koskelalle siinä onnistumatta. Vastustaja teki maalin heti kahden minuutin kohdalla. Loppuerä mentiin päästä päähän ja loppulukemat 4-14 niittasi Niko Andelin. Vastustajan maalineduspelaaminen oli lepsua ja suurin osa maaleista tehtiin reboundeista.

Toisessa pelissä vastaan asettui Icehearts Sininen. Heidän kokoonpanonsa oli ohut, vain yksi vaihtomies. Silti ensimmäinen erä tahkottiin 0-0 lukemissa. Toisessa erässä maalihanat aukesivat Anttoni Tallgrenin tarkalla laukauksella maskimiehen Niko Andelin avustuksella. Peli oli Iceheartsin taholta aika passiivista, joten SCH sai luotua monia maalipaikkoja ja pyöritti peliä Iceheartsin päässä. Erä päättyi SCH:n johdossa 4-1 lukemissa. Kolmannessa erässä tehtiin saman verran maaleja ja loppuluvut 8-1 viimeisteli Markus Raunio maalin edestä Niklas Lindholmin syötöstä.

Sarja päättyi lohkon kakkossijaan Wild Titansin viedessä lohkovoiton. SCH:n tehokkain pistemies oli Hannes Kärki tehoilla 17+7. Maalivahti Jasper Lempinen sijoittui maalivahtitilastossa toiseksi torjuntaprosentilla 89%. Kevätkauden pelit jatkuvat jo marraskuun lopussa.