SCH Tiikerit karjui komeasti
20.11.2017 23:25 Uutisointi / Pojat 2011

SCH Tiikerit karjui komeasti

Tämän kauden toinen turnaustapahtuma pelattiin Myllypuron Arena Centerissä lauantaina. Sateinen ja harmaa keli ei pieniä pelaajiamme häirinnyt vaan nuo olosuhteet jätettiin komeasti ulkosalle ottamalla kauden avausvoitot ja jälleen kerran nippu hienoja elämyksiä siihen päälle.

Tuttuun tapaan päivä koostui neljästä 12 minuutin pelistä pienessä kaukalossa 3 vs 3 koostumuksella. Joukkue kasaan puoli tuntia ennen ensimmäistä peliä ja tutustumaan tämänkertaiseen ympäristöön hallin kolmanteen kerrokseen, tutun pieneen kaukaloon, joka yllätykseksemme oli edellistäkin turnauskaukaloa pienempi. Pelaajat eivät tuota juuri miettineet kun alkuvihellyksen kautta saatiin paljon odotettu peli käyntiin ja selvästi edellisessä turnauksessa havaittua ylimääräistä jännitystä ei ollut enää havaittavissa yhdelläkään, vaan peli otettiin komeasti hallintaan ensimmäisistä vaihdoista lähtien. Kahdentoista minuutin juoksemisen, laukomisen, pallosta taistelun ja maalien tuulettamisen jälkeen kuultiin loppuvihellys ja sen myötä ylväs yhteinen joukkuehuuto kapteenin johdolla 6-2 voiton merkiksi, ”mäkkärissä syötiin, siksi teidät lyötiin”.

Avausvoitto taskussa olikin jo helpompi astella muutamaa senttiä pidempänä per pelaaja kohti seuraavia otteluita joista otettiin ilahduttavasti selkeät 7-0 ja 8-0 voitot. Onnistumisia ja maaleja tuli laajalla rintamalla jokaiselle pelaajalle kentällä sekä maalin suulla.

Turnauksen viimeiseen peliin lähdettiin jo hieman väsyneenä lainattuamme pelaajia myös SCH panttereille jotka pelasivat omat pelinsä aina ennen meidän pelejä viereisessä kaukalossa. Osalle meidän pelaajista tuli päivän aikana uurastettavaksi kuusikin peliä. Tästäkin huolimatta päivän viimeinen peli tsempattiin hienosti läpi vaikkakin tuloksena oli 3-7 tappio Loviisalle, joka oli myös päivän kovin vastuksemme.

Koko joukkue pelasi ja käyttäytyi upeasti koko päivän joten valmennuksenkin oli helppo kantaa ylpeänä SCH:n logoa rinnuksessa. Jälleen kerran mukava yhteinen, tapahtumantäyteinen päivä, josta jäi kiva fiilis kaikille, näin ainakin pelaajat innoissaan ilmoittivat yhteisen loppukeskustelun yhteydessä.

Kuten jo viime turnauksen jälkeen pohdimme, olemme tasollisesti oikeassa paikassa kehittymisen ja onnistumiskokemuksien näkökulmasta, joita tänäänkin saatiin siis laajalla rintamalla jokaisen iloitessa omista ja joukkuekavereiden onnistumisista. Mukava huomata että meillä on kasvamassa iloinen ja reipas joukko uusia tulevia, toivottavasti pitkäaikaisia joukkuepelaajia.

Terkuin Janne, Jussi , Pete ja Teemu


   
Lisää uutisia
Pojat 2011
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat