Lahjakkuus loppuu ja työnteko alkaa?
7.8.2017 0:12 Uutisointi / Miehet 2

Lahjakkuus loppuu ja työnteko alkaa?

Urheilussa pärjää aina tiettyyn pisteeseen saakka lahjakkuudella. Jokaisella pelaajalla tämä piste on yksilöllinen. Toinen voi päästä hyvinkin pitkälle pelkällä hönäilyllä kun toisen tie nousee pystyy jo aladivareissa. Voit olla hönäsarjassa joukkueen paras pistemies ja nostella keväällä tärkeimmän pelaajan kannua saunaillassa.

Urheilussa kuitenkin ennen pitkään tie nousee pelkällä hönäilyllä pystyyn. Siinä vaiheessa on kaksi reittiä. Katsoa realistisesti peiliin ja todeta missä mennään ja mitä pitää parantaa jotta kehitystä tulee. Voi joutua menemään epämukavuusalueelle, jolla ei ole aikaisemmin käynyt. Tai voi valita sen useimmin kuljetun polun ja "alkaa pitämään hauskaa".

Molemmat tiet ovat yhtä sallittuja eittämättä. Urheilu ja harraste. Se mikä on mielestäni tärkeätä kuitenkin, on ulospäin annettu mielikuva toiminnasta. Tietääkö pelaaja oikeasti mitä hän saa tullessaan joukkueeseen? Pysytäänkö kauden aikana siinä mitä on keväällä sovittu? Lopulta kysymys on kuitenkin palvelun ostajasta ja tuottajasta sekä siitä saako ostaja ostamaansa palvelua vai jotain aivan toista.

M2:sen osalta kesätreenit on taputeltu ja kesän aikana ollaan oltu viikottain epämukavuusalueella. Kesän ajan Terasseilta on kuulunut tirskuminen, nauraminen ja ihmettely että "mikä noita vaivaa". Tässä jengissä on alusta saakka kuitenkin tehty päätös että jengillä laitetaan ALL IN ja katsotaan mihin se riittää. Joukkueeseen on hakeutunut pelaajia jotka vielä hieman vanhempinakin kokevat että pystyvät olemaan parempia ja kehittymään lajissa. Asia joka pitää eittämättä paikkaansa, sillä lahjakkuudella ei nousua viimekauden päätteeksi kyllä saatu.

Kausi alkaa ja on aika lunastaa terassi- ja Hypetys puheitaan taas kaukalossa. Kuinka menestytään lahjakkuudella ja hävitään taistelulla, vai miten päin se meni? Selvää on kuitenkin se, että peli näyttää aina että kuinka pitkälle eväät riittävät. Ollaanko askissa pujottelukeppejä vai saadaanko ihan jopa niitä pisteitä.

M2 aloittaa kauden muutamalla yksittäisellä harkkapelillä ja sen päälle vielä Raja Cup. Virallinen kausi alkaa 30.9. Joten silloin siis nähdään mitä hyötyä kesän tekemisestä on ollut. Kauden teemana on varmaankin Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua.

Onnea kaikille tulevaan kauteen!

T:Juha M2
   
Lisää uutisia
Miehet 2
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat