Vahingon sattuessa
7.6.2017 20:34 Uutisointi / Sählykerho tytöt

Tapaturman sattuessa

Tapaturman sattuessa, toimi näin:

Huolehdi tapaturman ensiavusta Neljän Koon (Kylmä, Koho, Kompressio, Kipulääke) periaatteen mukaisesti!

Hakeudu hoitoon. Ota Kela-kortti mukaan. Mikäli olet ottanut vakuutuksellisen lisenssin, hakeudu OP Vakuutuksen hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. OP antaa kumppaneilleen maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. OP:n kumppanit ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä. Jos sinulla on oma vakuutus, hakeudu hoitoon ja selvitä vakuutusyhtiöltäsi toimintaohjeet.

OP:n hoitolaitosyhteistyökumppanit löydät osoitteesta www.pohjola.fi > yritys ja yhteisöasiakkaat TAI henkilösasiakkaat > vahingot > kumppanuusverkostot > hoitolaitokset ja yhteystiedot paikkakunnittain. Omasairaala -verkosto laajenee Etelä-Suomesta myös muualle Suomeen.

Ilmoita vahingosta ja sinulle aiheutuneista kustannuksista verkkopalvelussa omilla pankkitunnuksillasi osoitteessa www.pohjola.fi > yritys ja yhteisöasiakkaat > vahingot > henkilövahingot > ohje urheilussa sattuneen tapaturman varalta

Jos asioit muualla kuin OP:n kumppanuusverkoston hoitolaitoksessa, maksat hoitokulut ensin itse ja haet Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta on haettava korvaukset 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu. Useimmat hoitolaitokset hoitavat puolestasi sairausvakuutuslain mukaisen osuuden Kelasta. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista OP:lle. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

Kaikissa OP Vakuutuksen Sporttiturvaan liittyvissä tiedusteluissa vastaa OP:n valtakunnallinen palvelunumero 0303 0303.


   
Lisää uutisia
Sählykerho tytöt
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat