Myös T16 kilpajatkosarja päätökseen
T16 Tytöt 2009-2010Julkaistu: 08.04.2024 14.59

Myös T16 kilpajatkosarja päätökseen

Lauantaina pelattiin T16 kilpajatkosarjan viimeiset pelit Klaukkalassa. Molemmissa peleissä vastassa oli kovat joukkueet Saipa/Sudet ja SbPro/VSS. Keltaiset pyöritti palloa hienosti ja oli tehokkaita maalinteossa. SbPro/VSS pelissä oltiin paremmin mukana ja ajoittain jopa hallittiin pallollista peliä. Lopulta kuitenkin vastustajan vedot alkoi löytämään meidän maaliverkkoon. Tulos oli selvä vaikka pelattiin tosi hyvä peli.

Kilpajatkosarja oli kaikenkaikkiaan kovatasoinen ja pelit sen mukaisia. Oltiin kuitenkin pallollisessa pelissä hyvin mukana ja haastettiin jokaisessa pelissä kilpakumppaneita. Tytöillä oli joka pelissä hyvä meininki ja asenne kohdallaan. Saatiin onnistumisia ja paljon oppia ja tietenkin myös kehitettävää jatkoon.

Vielä on tosiaan muutamat harkkapelit tiedossa tälle keväälle ja treenit jatkuu normaaliin tapaan. Valmennus suunnittelee ahkerasti jo ensikautta ja sen pelikuvioita. Tiedossa on avoimia treenejä ja kovasti toivottaisiin lisää pelaajia meidän joukkueeseen. Joukkueen instagram @schtytot kannattaa ottaa seurantaan 🫶🏼 sinne päivitetään aina viimeisimmät kuulumiset.