Seuran puheenjohtaja vaihtuu
11.4.2017 17:56 Uutisointi / F1 pojat P08

Jani Aholasta SCH:n uusi puheenjohtaja.

Kunniakkaan kuuden vuoden hallitusuran tehnyt Marko Lahtinen väistyy puheenjohtajan paikalta. Marko toimi seurassa kaksi vuotta junioripäällikkönä ja tämän jälkeen neljä vuotta seuran puheenjohtajana. Seura sekä sen toiminta on vuosien saatossa opittu yhdistämään vahvasti Markoon. Tapahtumista, turnauksista ja peleistä löytyi taustalta aina Marko, hymyillen, vinoillen ja kahvia juoden. Hänestä on tullut hahmo jonka kaikki tietävät. Marko on ollut seuran ongelmien ratkoja sekä asioiden edistäjä, ”Kysy Lahtiselta”! Marko Lahtinen onkin ollut seuralle mittaamattoman arvokas!

Mitä tapahtuu nyt kun Marko jättää puheenjohtajan paikan? Taustalla on aina ollut myös muu hallitus, joten toiminta jatkuu normaalisti uuden puheenjohtajan kanssa. Olen toiminut hallituksen varapuheenjohtajana edellisestä vuosikokouksesta ja tämä tilanne ei tullut yllätyksenä. Marko jatkaa kuitenkin seuran toiminnassa miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtajana, joten tyhjän päälle ei hallituskaan jää. Apu on tarvittaessa lähellä. Käytännössä seuran kannalta tämä tarkoittaa yhteyshenkilöiden muuttumista. Hoidan hetkellisesti sekä puheenjohtajan että varapuheenjohtajan tehtäviä siihen saakka kunnes hallitus valitsee uuden varapuheenjohtajan.

Kuka se Ahola siis on? Nimeni on Jani Ahola, 34 vuotta, kahden lapsen isä Hyvinkäältä. Pelailen itse äijäsäbässä ja molemmat poikani ovat SCH:n P08 joukkueessa. Olen toiminut P08 joukkueen joukkueenjohtajana keväästä 2016, sekä seuran hallituksessa kesästä 2016. Tavoitteenani on hyvä hallitusyhteistyö, seurabrändin nostaminen sekä joukkueiden välisen yhteistyön ja harrastustoiminnan lisääminen. Nämä ovat kaikki asioita joita hallitus on jo suunnitellut ja osin alkanut toteuttamaankin. Mitään uutta ja suurta ei siis ole heti tiedossa.

Suuria haasteitakin on, joista yksi suurimmista liittyy olosuhteisiin. Vuoroja tarvittaisiin lisää ja parempiin aikoihin, jotta pystyisimme mahdollistamaan hyvät harrastus- ja kilpailuolosuhteet kaikille ikäryhmille. Ongelmana on kaupunkimme tilojen rajallisuus sekä alati kasvavat junnujoukkueet. Meiltä loppuu siis tila. Seurabrändin nostaminen on myös ensiarvoisen tärkeää. Se tarkoittaa laadukkaita tapahtumia, näkyvyyden lisäämistä sekä hyvää yhteishenkeä. Seurabrändi on yksi niistä asioista jossa kriittisessä roolissa on seuran jäsenet sekä kannattajat!

Seurabrändi vaikuttaa kaikkeen. Se määrittelee toimintaedellytyksiämme nyt ja tulevaisuudessa. Parantamalla imagoamme voimme vähentää drop out ilmiötä, sekä parantaa houkuttelevuutta harrastajien, toimihenkilöiden sekä rahoittajien silmissä. Seura voi nostaa näkyvyyttään tapahtumilla, seuratekstiileillä, laadulla, tempauksilla jne.

Ensimmäinen asia on kuitenkin säilyttää mitä on saavutettu. Se ei tapahdu itsestään, vaan siinä vaaditaan teidän, seuran jäsenten, vanhempien ja toimihenkilöiden aktivoitumista. Seura on nyt vetovoimainen kouluikäisten keskuudessa, koska sen eteen on tehty ahkerasti töitä. Se että me saamme nuoret myös säilymään seurassa, tarkoittaa ahkeraa puurtamista joukkueiden taustoilta, mutta myös kaikkien aktiivista panostusta seuran toimintaan. Meidän omat pelaajamme eivät riitä kannattelemaan vanhempien ikäluokkien joukkueita itse, vaan vetovoimaa tarvitaan jotta pelaajia saadaan myös muista seuroista. Ei siis riitä että yksittäinen joukkue menestyy, vaan tarvitaan aidosti hienon näköinen seura johon kannattaa liittyä. Sillä on eroa että olemmeko salibandyseura vai sählyklubi.

Osallistukaa tapahtumiin, jojo sekä valmentaja palavereihin, vaikuttakaa, ottakaa kantaa, kehittäkää tempauksia. Siis olkaa avoimin mielin mukana seuran toiminnassa! Teillä on menestyksen avaimet!

Jani Ahola
Sport Club Hyvinkää Ry.
jani.ahola@sch.fi
+358 40 779 4471


   
Lisää uutisia
F1 pojat P08
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat