D1 poikien syyskausi edennyt hyvin!
Julkaistu: 20.11.2017 00.00

D1 poikien syyskausi edennyt hyvin!

D1 poikien sarjakausi on edennyt syyskauden osalta yli puolenvälin. Joukkue on harjoitellut neljä kertaa viikossa. Kolme treeniä on normaaleja lajitreeniä ja lisäksi pojat ovat käyneet kerran viikossa Ironclubilla monipuolisessa toiminnallisessa harjoituksessa.

Pelaajia joukkueessa on yhteensä 27 ja joukkue on jaettu kahteen ryhmään: Black ja Red. Kummatkin joukkueet ovat pelanneet syksyllä Etelä-Suomen aluesarjan ylemmässä haastajasarjassa. Black joukkue on voittanut kahdeksasta pelistä seitsemän ja johtaa lohkoa kahden pisteen erolla SP-Pron Black joukkueeseen. Red on pelannut myös kahdeksan peliä ja voittanut niistä yhden ja pelannut kaksi tasapeliä. Tasaisessa lohkossa red on kuudentena. Kummastakin lohkosta voittaja ja paras toinen nousee kevääksi välisarjaan yhdessä kilpasarjan heikoiten sijoittuneiden kanssa.Muut lohkon joukkueet jatkavat keväällä haastajan jatkosarjassa.

D1 pojat ovat myös loppiaisena osallistumassa HFC2018 turnaukseen!

Joukkueen edesottamuksia voi seurata facesta www.facebook.com/SCHP04/ sekä myös muutama maalikooste löytyy youtubesta https://www.youtube.com/playlist?list=PLY0lg5yC0_F...

Seuran uusimmat