Kiitos pojat!
25.4.2017 12:04 Uutisointi / C2 pojat / P03

Kauden viimeiset treenit yhdessä 02 poikien kanssa.

Maanantaina 24.4. pidettiin Puolimatkassa 03 poikien kauden viimeiset treenit. Mukana oli myös 02 pojat. Saimme aikaan hyvät pelit, vaikka ainakin valmennuksella olikin taustalla hieman haikeat tunnelmat. Tähän päättyy valmentajien ja poikien yhteistyö. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, sanotaan. Iso osa pojista on ollut joukkueissa mukana jo monta vuotta, osa tullut mukaan matkan varrella. Molemmat ryhmät ovat vahvistuneet erittäin positiivisiksi ja hyvähenkisiksi ryhmiksi. On ollut upeaa seurata poikien kasvua ja pelaajakehitystä. Monet naurut yhdessä naurettu, koettu hienoja onnistumisen hetkiä, painettu pää rintaankin joskus. Kuitenkin kaikki koettu yhdessä vahvana ryhmänä. Tälle kaudelle saatiin hyvä yhteistyö 02 joukkueen kanssa, joka on antanut joukkueellemme paljon. Moni pelaaja pääsi näyttämään taitojaan 02 turnauksissa kauden aikana ja viikoittaiset yhteiset treenit mahdollistivat pelillisiä treenejä.

Pelaamme viimeiset ottelut yhtenä joukkueena tulevana lauantaina Puffet Cupissa Esport Arenalla. Luulen, että pojat saavat hävetä minua, kun yritän pidätellä haikeuden kyyneleitä. Olen haikeudesta huolimatta kuitenkin samalla onnellinen, että taipaleelleni on osunut tällainen vaihe. Joskus on ihan oikeasti väsyttänyt ja tuntunut jopa epätoivoiselta. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin tuntenut suurta iloa ja ylpeyttä. Joukkue on ollut kuin yksi perhe, jossa toista kannustetaan ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kiitos teille kaikille ihanille nuorille, kanssanne on ollut todella mukavaa tehdä töitä. Jokainen jättää sydämeeni lämpimät muistot ja toivon kaikille onnea ja menestystä jatkoon.

Kiitos myös vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja hyvästä hengestä. Kannustakaa nuoria jatkossakin liikkumaan ja harrastamaan.

Ikävä tulee myös valmennusporukkaamme. Kiitos Mikat hyvästä yhteisestä sävelestä ja huumorista.

Turnauksen jälkeen on vielä seuran päättäjäiset ja palkitsemistilaisuus Puolimatkassa klo 18.30 alkaen. Omalla porukalla kokoonnutaan toukokuun loppupuolella muistelemaan menneitä ja vanhemmat ovat myös tervetulleita mukaan. Tiedotamme tästä lähempänä.

Kohti uusia seikkailuja,

- Satu, valmentaja/joukkueenjohtaja P03


   
Lisää uutisia
C2 pojat / P03
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat