SCH - SB-Pro punainen

Onni Areena

T10 tyttöjen kotiturnaus 5.11.2022

T10 tytöt pelasivat toisen kierroksen ottelunsa Onni Areenalla.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli tuttu SB-Pro Punainen, jota vastaan oli harkkapelejä jo pelattu, mutta sarjatasolla tämä oli ensi kohtaaminen. SCH aloitti pelin pirteästi ja loi paljon maalipaikkoja. Maalit olivat kuitenkin tiukassa vaikka laukauksia tuli paljon. Ensimmäinen erä päättyikin 1-1 tasanumeroissa. Peli jatkui toisessa erässä samanlaisena. SCH:n tytöt pyörittivät peliä pitkiä aikoja SB Pron päädyssä ja lopulta pallo löysi maaliin. Peli näytti jo päättyvän SCH:n voittoon, mutta SB-Pro sai tasoitettua pelin viime minuutilla. Lopputulos 2-2.

Toisessa ottelussa vastustajaksi saapui Erä-Viikingit Helsingistä. Tässä pelissä alku oli suht tasaista vääntämistä, mutta pikku hiljaa SCH alkoi päästä niskan päälle ja maaleja tehtailtiin tasaiseen tahtiin. Eka erä päättyi selvissä 5-0 lukemissa SCH:lle. Toinen erä tarjoili lisää onnistumisia SCH:n tytöille. Mainittakoon että ensimmäisessä 7 maalissa oli kaikissa eri maalintekijä. Aivan pelin lopussa myös Ervi sai kuparisen rikki. Peli päättyi lopulta 11-2 SCH:lle.

Osalle tytöistä ottelut olivat ensimmäisiä sarjapelejä ja jännitystä oli varmasti ilmassa. Siitä huolimatta tytöt pelasivat joukkueena todella hyvin ja pystyivät toteuttamaan harjoituksissa opeteltuja asioita. Tästä on hyvä jatkaa 13.11 pelattaviin seuraavan kierroksen peleihin.