Naiset, Naisten III-divari

SCH - FC Tuusula  6 - 1

Hi5 Arena, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää

Naisille kaksi voittoa Järvenpäästä

Hi5- Areenalla pelattiin lauantaina 10.12 kaksi tärkeää naisten sarjamatsia, joista ensimmäiseen peliin asettui FC Tuusula. Mustilla on ollut käynnistysvaikeuksia aikaisemmissa avausotteluissa, joten tähän peliin lähdettiin hakemaan parannusta. Sitä saatiinkin jo avauserässä, sillä mustat painoivat pallon Tuusulan verkkoon jopa kolmesti. Kolmannen maalin teki hienon avauskuvion päätteeksi Veera Kaarela, jolle maali oli naisten sarjatasolla ensimmäinen. Mahtava laukaus painui valkoisten verkkoon. Ensimmäiseen erätaukoon lähdettiin mustien tukevassa 3-0 johdossa. Toiseen erään SCH lisäsi johtoa Pinja Kaarikiven maalilla. 5-0 lukemat taululle latoi Heidi Anttila. Peli oli mustien hallussa koko ajan ja naiset esittivät erittäin iloista ja raikasta peliä kauttaaltaan. Toiseen erään tilanteesta 5-0. Kolmanteen erään valkoiset saivat kavennuksen aikaan, eivät kuitenkaan hätistelleet mustien maalia juuri sen enempää. Loppulukemat 6-1 sinetöi Tuija Aarniola-Kakkonen päätyplankista tulleesta vedosta tyhjään maaliin. Mustille kaksi tärkeää pistettä!

Seuraava ottelu olikin sitten kärkikamppailu Eräviikingit II vastaan. Panokset olivat isot, sillä ottelun voittaja siirtyisi matsin päätyttyä sarjataulukon kärkeen. Indians oli kompuroinut molemmat pelinsä ja ErVi myös ensimmäisensä. Ottelu käynnistyi SCH:n kannalta räjähtävästi. 2-0 taululle, kun ottelua oli pelattu vasta 37 sekuntia. Ensimmäinen maali oli Saara Huurinaisen käsialaa, komea veto maalin perukoille. Toisen maalin loihti Juulia Huttula, pienellä onnenkantamoisella. Pomppupallo veskarin selän kautta ja siitä lirumalla maaliin. Tämän jälkeen ErVi otti pallonhallintaa itselleen ja saivatkin kavennuksen aikaan ajassa 02:36. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kutkuttavasta tilanteesta 1-2. Toinen erä oli tasaista vääntöä, niin kuin kärkikamppailusta oli odottaakin. 1-3 maalin kiskoi hienolla yksilösuorituksella Kikka Janhunen. Syöttäjänä tähän maaliin Saara Huurinainen. ErVi lisäsi tämän jälkeen karvaustaan ja nosti avauspelissä hyökkääjiään enemmän SCH:n päätyyn. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 1-3. Kolmannen erän SCH puolusti tiivisti ja ErVi ei tämän takia päässyt kovinkaan vaarallisille paikoille. 1-4 lukemat valotaululle iski Heidi Anttila ja tässä vaiheessa voitto vaikutti olevan SCH:n käsissä vahvasti. Puolustus piti loppuun asti ja arvokkaat kaksi pistettä lähtivät Hyvinkäälle. Voitto tarkoitti sitä, että SCH siirtyi lohkonsa kärkeen 14 pisteellä, kahden pisteen erolla Eräviikinkeihin.

SCH Naisten matkaan täysipistepotti ja ansaitulle joulutauolle. Seuraavaksi joukkue lataa akkujaan ja viettää antoisan joulun, jonka jälkeen valmistaudutaan kevätkauteen HFC -turnauksen merkeissä 7-8.1.2023. Sarjapelit jatkuvat 15.1.2023 Kaarelassa.

Hyvää joulunodotusta ja mahtavaa uuttavuotta!

SCH-FC Tuusula 6-1

Eräviikingit II-SCH 1-4