Naiset, Naisten III-divari

HertKi - SCH   4 - 7

Masalan Joo-arena, Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masa

Naisten matkaan täysi pistepotti Kirkkonummelta

Naisten edustuksen toiset sarjaturnauspelit pelattiin Kirkkonummen Masalassa su 23.10. Otteluun lähdettin luottavaisin mielin, olihan kauden avajaisia juuri vietetty edellisenä iltana! Ensimmäiseen koitokseen asettui vastaan Hertki. Ottelu alkoi mustilta hieman tahmeahkosti, sillä keltaiset menivät jo johtoon ajassa 05:12. Pienimuotoisella pompulla, oman pelaajan käden käsivarren kautta. Tästä naiset eivät kuitenkaan olleet moksiskaan, vaan tasoitus tuli alle kahden minuutin sisällä. Juulia Huttula latasi vihaisen rannelaukauksena keltaisten verkkoon. Ote siirtyi vahvasti SCH:lle ja eipä aikaakaan, kun Huttula sivalsi vastustajan karkeasta syöttövirheestä lukemat mustille 1-2. Keltaiset tulivat vielä erän lopulla tasoihin, taas kerran melkoisella flipperipallolla, joka lopulta liukui mustien maaliin.

Toiseen erään naiset lisäsivät painetta Hertkin päätyyn, mutta hyvistäkään paikoista ei pallo löytänyt maalin perukoille. Mustille satoi taas kylmää kyytiä, kun keltaiset menivät johtoon ajassa 21:37. SCH:n taisteluilme on kuitenkin mainiota, joten ajassa 25:40 joukkueen varakapteeni H-R Keinonen iski mahtavalla coast-to-coast -tyylillä pallon vastustajan yläkulmaan niin, että helisi. Koko erän kuva oli se, että heti tasoitus saatiin aikaiseksi niin keltaiset rokottivat samantien. Niin kävi tämäkin jälkeen. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 4-3 Hertkille.

Kolmanteen erään naiset sisuuntuivat ja erittäin tärkeä tasoitus syntyikin ajassa 35:55, kun Saara Huurinainen tälläsi pallon vastuttomasti keltaisten maaliin. Tästä vain 14 sekuntia, niin Pinja Kaarikivi astui taas parrasvaloihin ja iski erittäin tärkeän johtomaalin omasta reboundistaan. Tämän jälkeen Janna Rauhala ja Heidi Anttila kaunistelivat vielä lukemiksi 4-6 ja 4-7. Tehokkaampina hääri ottelussa Rauhala ja Anttila. Molemmat kirjasivat itselleen tehot 1+3 ja 1+2. Ottelu näytti taas jälleen kuinka voitonhaluinen ja sinnikäs joukkue mustilla on. Hieno voitto!

Toiseen peliin vastaan jalkaantui Hawks II. Ottelu alkoi rauhallisesti ja hieman tunnustellen molemmilta joukkueilta. Ajassa 01:34 Huttula upotti valkoisen ensimmäisen kerran vastustajan verkkoon. Mustilla oli tämän jälkeen peli täysin hallinnassa. Rauhala sai tuuletella omaa osumaansa ajassa 10:33, kun hän laittoi oman reboundinsa verkon perukoille. Ensimmäinen erä mustille 2-0. Toiseen erään mustat lisäsivät liikettään ja tulostakin syntyi. Huttula jätettiin laidassa aivan auki ja hän ei näitä paikkoja jätä käyttämättä. Tilanne 3-0 SCH:lle. Hawks saikin kun saikin tasoituksen aikaan ajassa 21:08. Tämäkin maali syntyi melkoisella pompulla, oman pelaajan mailasta sisään. Maalissa Sanna Järvinen esitti paraatitorjuntoja koko ottelun. Vällilä melkein päällä seisten.

Mustien yhteispeli on alkanut kauden mittaan toimimaan erinomaisesti ja siitä esimerkkejä 4-1 ja 5-1 maaleissa. Neljännen maalin laukoi Helianna Niemelä erinomaisen kuvion päätteeksi. Ja 5-1 maalin taituroi sisään Tuija Aarniola-Kakkonen loisteliaan seinäsyöttöpelin jälkeen Huttulan kanssa. Viimeiseen erään mustat tiivistivät puolustustaan ja voitto kotiin tuloksella 5-1. Täydet pisteet matkasivat Hyvinkäälle! Naiset jatkavat pelejään seuraavaksi vasta marraskuun puolella 20.11, jolloin mustien kuntoa tulevat kokeilemaan Indians ja Asku.

Hertki - SCH 4-7

SCH - Hawks II 5-1