26
HEL
12.00
Miehet, Suomisarja B lohko

SCH - PSW  4 - 7

Martin halli

Joona Tikkaselta hyvä peli

Raapustellaan alkuviikolla muutama rivi....

Ja hiihtolomalaiset.... loma loppui, huomenna kouluun ja töihin!

No niin jatketaan tästä ja terveisiä Kouvolasta ja kyllä, on se Forssa rumempi kaupunki.

Jotain muuta kuin Omega 3:sta täytyy löytyä Kallaveden muikuista, oli nimittäin Savon Sulttaanit kovalla jalalla liikkeellä. 60 minuuttia prässäsivät 2 - 3 ukolla ja kun puolustukseen piti palata, sinne juostiin, kova sakki tuo PSW, ansaittu kärkipaikka sarjassa. Oli Mustillakin lukuisia maalipaikkoja, siitä se ei jäänyt kiinni, hieman huonoa tuuria ja viimeisenä PSW:n erinomainen maalivahti Henri Forsblom 21/25, toki vahtivuoron saanut Joona Tikkanenkin 21/28 pelasi erinomaisen pelin. Muina nostoina Mustista, Topi Huotari, lauantaina pistetili auki syötöllä ja sunnuntaina saatiin se maalikin. Tämän lisäksi puolustuksessa varmaa ja periksiantamatonta tekemistä. SCH:n Saku Liuska nostaa myös kokoajan tasoaan, Sakusta tehdään vielä kova luu sählykentille.

Mutta pinnat matkasi Kuopioon täysin ansaitusti, toki Mustilta putosi kokoonpanosta muutama palaaja lauantain voitto-ottelusta FOSUa vastaan... Pasanen, Perätalo, Seppä, Nissi ja ehkä kovimpana Paavo Koskelin, eihän Panzea kukaan pysty korvaamaan.

Nyt treenataan pari viikkoa, parannellaan vammat ja matkataan la. 11.3 Jyväskylään. Voitolla O2 Akatemia:sta suora säilyminen ja odottelemaan Toriterassin avajaisia. Suora säilyminen voi toki varmistua muutenkin, mutta ei lasketa sen varaan. RSS Panthers toki pitäisi jättää sarjataulukossa taakse... Eilen Mikkelin Hatsina meinasi yllättää Rixulaiset, mutta Matilainen ja Pekonen etupäässä pilasivat SCH:n riemun. Suotakoon se heille, mukavia ja hyviä tyyppejä koko porukka. Katsotaan missä ukot pelaa ensikaudella, huhuja liikkuu.... Loppi, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää???

Tilastot

4 - 7

PSW
1 - 30 - 43 - 0
2'MaaliVastustajan pelaaja
6'MaaliOhtonen Oskari
6'MaalisyöttöTiilola Aleksi
7'MaaliVastustajan pelaaja
8'MaaliVastustajan pelaaja
10'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
25'MaaliVastustajan pelaaja
33'Jäähy: 2minLiuska Saku
35'MaaliVastustajan pelaaja
35'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
36'MaaliVastustajan pelaaja
36'MaaliVastustajan pelaaja
39'MaaliVastustajan pelaaja
42'MaaliHuotari Topi
42'MaalisyöttöLiuska Saku
50'MaaliTiilola Aleksi
50'MaalisyöttöVallioniemi Janne
59'MaaliLeino Pasi
59'MaalisyöttöVallinkoski Joel

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista