28
TAM
15.30
Miehet, Suomisarja B lohko

ILVES - SCH   10 - 1

Spiral-halli Tampere

Ei tämäkään ihmettelyllä parantunut....

Jos vuosi hallin katto Tampereella, samaa voi sanoa SCH:n viisikkopelaamisesta.

Puolitoista erää mentiin SCH:n hienoisessa hallinnassa, kunnes peliään syksystä valtavasti parantanut Ilves aloitti maalitehtailun. Neljään minuuttiin kolme maalia lannisti Mustat. Yleensä SCH on noussut takaa-ajotilanteesta, mutta nyt napsahti mentaalipuolella. Tässä tilanteessa loppui myös Tri Haukka-ahon paukut, 90 - luvulla tilatut lääkärinpaperit olivat puutteelliset. Jos häiriö on pääkopassa, ei sitä korjata kylmäpusseilla ja Buranalla. No, saman tien tilattiin mentaalipuoleen erikoistuneen lääkärin todistus. Toivottavaa olisi, että diplomi tulisi jo ennen ensi lauantaita kun matkaamme Riihimäelle. Vallitseva tilanne maailmalla on kuitenkin sellainen, että paperit saattavat viipyä.

Jalkoihin jäätiin tämä on myönnettävä, Ilves oli parempi. Molemmilla joukkueilla oli läpi ottelun kaksi häiriötekijää, Joonas Laine ja Ari Lähteenmäki. Tuomarikaksikon hauskuutus alkoi jo siitä, kun ehdottivat että vuotavan katon aiheuttama lammikko korjataan Serlalla ja teipillä. Jostain kumman syystä emme tähän suostuneet ja ottelu päätettiin siirtää Spiral hallin kentälle no:4, puolituntia aiottua myöhäisemmäksi.

Kolme pinnaa jäi Tampereelle, se ei ollut ainut murhe. Valtteri Hakala lienee loppukauden sivussa polvivamman takia, ainakin tämän hetken tiedon mukaan. Elias Perätalon vamman vakavuus selviää lähipäivinä.

Nyt KOKO joukkueelta tarvitaan venymistä ja paineensietokykyä, siis koko joukkueelta. Suora säilyminen on täysin omissa käsissä. Toki ensi viikon vastustaja RSS Panthers ei liene siitä heikoimmasta päästä. Toki ei heilläkään aivan putkeen ole pelit mennyt.

Radanvarsi derby Vol. 2 lauantaina 4.2.2023 klo. 17:00, paikkana Riihimäen urheilutalo. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä halli on aivan varmasti täynnä!

Tilastot
ILVES

10 - 1

3 - 03 - 14 - 0
10'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
13'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
15'MaaliVastustajan pelaaja
18'MaaliVastustajan pelaaja
19'MaaliVastustajan pelaaja
27'MaaliPasanen Mikko
27'MaalisyöttöKieksi Arttu
29'MaaliVastustajan pelaaja
30'MaaliVastustajan pelaaja
37'MaaliVastustajan pelaaja
50'MaaliVastustajan pelaaja
54'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
56'MaaliVastustajan pelaaja
57'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista