7
TAM
17.00
Miehet, Suomisarja B lohko

HATSINA - SCH   3 - 5

Saimaa Stadiumi

Tärkeät 3 pistettä omien edessä!

Miehet sai Mikkelin bussiin mukaan P2010 poikia taustoineen. Tämä äänekäs kannustajajoukko antoi sen lopullisen silauksen sille, että saatiin kotiin vietäväksi tärkeät 3 pistettä, kiitos pojat! Oli paikalle saatu myös SCH:n Kangasniemen fanikerhosta muutama innokas paikalle!

Itse ottelu lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle, ensimmäinen erä hukkailtiin paikkoja puolin ja toisin. Toki maalivahdeilla molemmissa päissä oli hyvä päivä. Arttu Kieksi 29/32 ja Hatsinalta Jusa Kauppinen 29/33.

Kapealla miehityksellä lähdettiin Savonmaalle, toki ei sen olisi pitänyt vaikuttaa, olisihan Hatsina saatu siltaan aiemminkin jos olisi peli-iloa ollut enemmän matkassa. Maalinteon tuska on ollut jo pitkään murheena, mutta eiköhän tämä saada ratkaistua.

Tuomarikaksikko Mikko Salmi ja Niko Ylönen... no jaa, vihellykset olivat aika ajon hyvinkin ristiriitaisia ja jopa outoja. Vieressä ollut tuomari ei nähnyt rikettä, mutta kentän toisessa päädyssä "rike" nähtiin. Syynä lienee tuomarin vahvuuksilla varustetut suojalasit.

Muuten ottelu oli aika tuskailua, hajuton ja mauton kokonaisuudessaan, mutta tärkeintä oli napata pisteet Hyvinkäälle. Melko mautonta oli myös Hatsinan dj:n musiikkivalinnat, jostain oli löytynyt Best Off 80´ - 90´Collection C-kasetti, tällä sitten mentiin railakkaasti läpi ottelutapahtuman. Tuli jopa ikävä Winterin soittolistaa.

Saimaa Stadiumi, ensimmäinen vartti meni päätä pyöritellessä ja kuolatessa, aivan mahtava kokonaisuus. Suosittelen Hyvinkään kaupungin johtoa ja virkamiehiä matkaamaan Mikkeliin ja ottamaan mallia, varsinkin kun nyt näyttää että Rentto / Red Carpet / tai mikä se olisikaan ollut Areena kuvio sössittiin tavalla tai toisella. Tätä hieman ihmettelen.... jos itse lähden rakentamaan tai teen hankintoja, varmistan ensin että rahoitus on kunnossa....

Viikon päästä vastus sitten kovenee, la. 14.1.2023 Marttiin saapuu sarjan kärjen tuntumassa keikkuva Soittorasia. Ottelu alkaa klo. 16:00. Ja otteluun pääsee taas melko edullisesti, liput aikuisilta, lapsilta, eläkeläisiltä ja varusmiehiltä 0 €

Tilastot
HATSINA

3 - 5

0 - 02 - 21 - 3
19'Jäähy: 2minNissi Eetu
30'Jäähy: 2minLeino Pasi
31'MaaliVastustajan pelaaja
31'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
32'MaaliVastustajan pelaaja
33'MaaliTiilola Aleksi
33'MaalisyöttöPasanen Mikko
37'MaaliPasanen Mikko
37'MaalisyöttöPirinen Juuso
40'MaaliKalteva Toni
40'MaalisyöttöTikka Aleksi
45'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
53'MaaliKalteva Toni
53'MaalisyöttöHakala Valtteri
54'MaaliVastustajan pelaaja
58'MaaliPasanen Mikko
58'MaalisyöttöPerätalo Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista