Miehet, Suomisarja B lohko

PIRKAT - SCH   11 - 9

Pirkkalan vapaa-ajan keskus

9 tehtyä maalia yleensä riittää tänään ei

Miesten edustus kävi pelaamassa tämän vuoden viimeisen sarjapelin Pirkkalassa Pirkkoja vastaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni pitkän kaavan mukaan ja voittaja selvisi vastan voittolaukauskilpailun jälkeen. SCH otti tällöin tärkeät 2 pistettä. Nyt kävi toisin. Yleensä kun tekee 9 maalia niin sillä voittaa tänään ei. Toisaalta, yleensä pitää pelata myös kolme erää että voittaa pelin.

Ensimmäisestä erästä ei paljoa jäänyt kerrottavaa. Pirkat vei ja SCH seurasi sivusta. Erän jälkeen taululla tylyt numerot 7-1. SCH:n ainokaisen teki kovassa vireessä oleva Valtteri Hakala pakkiparinsa Ismo Juvosen syötöstä.

Toiseen erään saatiin hyvä lähtö, kun toisen minuutin kohdalla Ville Pousi kavensi Pasasen syötöstä. Tämän jälkeen maaleja mätettiin vuoronperään tilanteeseen 9-5 asti. SCH maaleista vastasivat Kalteva kahteen otteeseen sekä Eetu Nissi kertaalleen.

Kolmas erä olikin sitten ihan erinäköistä peliä SCH:lta. Uhrautuvasti peitettiin palloa ja hyökkäyspäässä karvattiin asenteella. Ekaa maalia saatiinkin odottaa erän puolen välin yli. SCH:n kannalta sen teki valitettavasti kotijoukkue. Sitten alkoi vieraiden kuuden minuutin vyörytys. Ekana Pasi Leino alivoimalla luvuiksi 10-6. Sitten ilman maalivahtia Hakala, Pousi ja Kalteva toivat vieraat jo maalin päähän. Viimeisellä minuutilla kotijoukkue vielä teki yhden ja loppuluvut olivat 11-9.

Aina oppii uutta. Varsin säännöistä. Kolmannessa erässä SCH:n maalin edessä oli tilanne mistä vihellettiin vapari vastustajalle ja SCH:n pelaajaa hieman puhuteltiin. Tosin väärää pelaajaa, jolla ei ollut mitään tekemistä tilanteen kanssa. Seuraavassa vaihdossa Joel Vallinkoski rikkoo hiukan vastustajaa ja kaveri kaatuu laidan vieressä. Todettakoon, ettei ollut ensimmäinen kerta, kun kaveri teki näyttävän ilmalennon, kun häneen koskettiin. SCH:lle tilanteesta 2+2 minuuttia ja syynä piittaamaton fyysinen pelaaminen. Tästä kun kysyttiin tuomarilta, että miksi näin niin vastaus oli, että edellisessä vaihdossa ollut maalinedus tilanne vaikutti tuomion kovuuteen. Eri tilanne, eri pelaaja, eri vaihto. Eli nykysäännöissä voidaan kerätä tilanteita ns. talteen ja sitten annetaan niiden perusteella rangaistukset. Tuomarin mukaan peli on heidän osaltaan tarina, joka kehittyy koko ajan. Mutta muuten tuomarit vihelsivät ok pelin eikä heillä ollut osuutta eikä arpaa tulokseen.

Lopuksi pitää antaa vielä erityismaininta Pirkkojen järjestämälle ottelutapahtumalle. Oli arpajaisia, hyvä tarjoilut ja joulupukki jakamassa karkkia. Ottelu isäntä piti lyhyen tervehdyspuheen ennen ottelu ja päästiin sitä kokemaan aloituspallon tiputtaminen. Junnuja katsomo täysi rumpujen kanssa kannustamassa omiaan. Hieno tapahtuma ja hienoa pelata tämmöisessä paikassa. Ainut mikä jäi harmittamaan oli se, että tais kaikki arpajaisvoitot mennä Pirkkalaan. Varsinkin se Pirkkojen kausikortti olisi tullut tarpeeseen.

Tilastot
PIRKAT

11 - 9

7 - 12 - 42 - 4
3'MaaliVastustajan pelaaja
4'MaaliVastustajan pelaaja
7'Jäähy: 2minPousi Ville
7'MaaliVastustajan pelaaja
8'MaaliHakala Valtteri
8'MaalisyöttöJuvonen Ismo
9'MaaliVastustajan pelaaja
13'MaaliVastustajan pelaaja
14'MaaliVastustajan pelaaja
17'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliPousi Ville
22'MaalisyöttöPasanen Mikko
25'MaaliVastustajan pelaaja
29'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
29'MaaliKalteva Toni
29'MaalisyöttöVallinkoski Joel
33'MaaliVastustajan pelaaja
34'MaaliNissi Eetu
34'MaalisyöttöOhtonen Oskari
35'MaaliKalteva Toni
35'MaalisyöttöTiilola Aleksi
36'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
49'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
50'MaaliVastustajan pelaaja
51'MaaliLeino Pasi
51'MaalisyöttöPousi Ville
54'MaaliHakala Valtteri
54'MaalisyöttöKalteva Toni
55'MaaliPousi Ville
55'MaalisyöttöKalteva Toni
57'MaaliKalteva Toni
57'MaalisyöttöPasanen Mikko
59'MaaliVastustajan pelaaja