Miehet, Suomisarja B lohko

SCH - BLACKBIRDS  3 - 4

Martin halli

Maalinteon tuskaa, SCH - Blackbirds 3 - 4

Inflaatio on jokaisen huulilla. Se on huomattu myös SCH:n maalinteossa. Kun ei uppoa niin ei uppoa. Peli Blackbirsisä vastaan oli hyvä, paitsi maalinteko, kuten muutamassa edellisessä ottelussa. En tiedä haetaanko välillä "liian hienoja" kuvioita... tuskin, mutta kun vertaa mistä kaveri teki maalit, suoraan oppikirjasta, suoraviivainen hyökkäys, hyvä sektori, hyvä laukaus. Toki jokaiseen Blacbirdsin maaliin löytyy selkeä syy ja se on penkin päässä. Jojolla on kaksi tehtävää, ojentaa juomapullo maalivahdille ja kertoa ennen ottelua, "mene aina pallon eteen". Tämä ohje oli unohtunut antaa, kunnes toisella erätauolla se virhe huomattiin, kolmas erä olikin sitten Arttu Kieksillä nolla peli, torjunnat ottelussa 19/23. Vastaavasti vastustajan parhaalla pelaajalla Lassi Rytkösellä torjunnat 15/18.

SCH:n pelaajista mainittakoon erityisesti pakeista Valtteri Hakala, Ismo Juvonen, sekä Miro Valkonen. Hyökkääjistä Aleksi Tiilola pelaa täysillä koko joukkueelle, puolustaminen on kovaa tasoa. Oskari Ohtonen pelasi myös hyvän pelin. Koko joukkueelta kaipaan rohkeampaa ja itsekkäämpää tekemistä, enemmän laukauksia sillä mehän tiedämme että meillä on iso liuta loistavia maalintekijöitä. Otteluraportin kuva on kaikille vapaasti käytössä.

Tuomarikaksikko Tomi Lund ja Henri Lyyra olivat erinomaisella vihellyspäällä, samaa mieltä taisi olla 102 katsojaa, sillä buuauksia tms. ei kuulunut. Toista mieltä tosin taisi olla Keravan vaihtopenkki.

Ensi lauantaina 17.12 ajellaan Tampereelle jossa kohdataan Pirkat. Ottelu alkaa klo. 15:00 ja se pelataan Pirkkalan vapaa-aika keskuksessa.

Tämän perään vietetään joulu ja hankitaan muutama kilo massaa lisää, parannellaan vammat ja nautitaan kukin omalla tavallaan. Joulutauon jälkeen jatketaan 7.1.2023 Mikkelissä.

Tilastot

3 - 4

BLACKBIRDS
0 - 11 - 32 - 0
9'MaaliVastustajan pelaaja
27'MaaliVastustajan pelaaja
29'Jäähy: 2minKalteva Toni
31'MaaliVastustajan pelaaja
33'MaaliHakala Valtteri
33'MaalisyöttöTiilola Aleksi
38'MaaliVastustajan pelaaja
42'MaaliPousi Ville
42'MaalisyöttöPasanen Mikko
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
59'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
59'MaaliPasanen Mikko
59'MaalisyöttöPousi Ville