Miehet, Suomisarja B lohko

SCH - O2-JYVÄSKYLÄ AKATEMIA  12 - 4

Martin halli

Tusina täyteen 12 - 4 Mustille (kuva varastettu @schsalibandy)

Otteluun lähtö, ainakin itseäni hieman jännitti, olihan O2 - Akatemia juuri voittanut sarjakäki Blackbirdsin voittolaukauksilla. Eikä jännitystä vähentänyt SCH:n alakerran poissaolot. Pakisto oli kokenut kovia Porin reissulla, muutamia alaraajavammoja, Leino, Valkonen sairastuvalla, Perätalolla nilkkamurheita, Kieksi reissussa... Jännitys oli turhaa, jos SCH oli pelannut kauden huonoimman avauserän Porissa, nyt pelattiin kauden paras avauserä. SCH määritti ottelun kulun, pallo pysyi mustien hallussa, O2 pääsi vain muutamaan vastahyökkäykseen. Erä Mustille 4 - 1, vaikka tuplaankin oli mahdollisuuksia, vedot vain hiuksen hienosti Martin takaseinään.

Toiseen erään tuli agressiivisempi O2, päästen hetkittäin, mutta vain hetkittäin peliin mukaan. SCH:n pulustus kesti yksittäiset vaaranpaikat ja maalissa erinomaisesti pelannut Toni Nurmi (22/26) hoiteli loput. Ajassa 21:02 Mikko Pasasen maalattua Elias Perätalon passista tilanteeksi 5 - 1 riitti pelaaminen O2 maalivahti Jimi Miettiselle (3/7) Maaliin asteli Roope Pohjola (19/27) mutta tämäkään ei auttanut, erä Mustille 4 - 2.

Kolmas erä jatkui SCH:n hallinnassa. Pallo ja miehet liikkui, O2 juoksi perässä. Erä Mustille 4 - 1.

SCH:n tehot: Mikko Pasanen ja Ville Pousi 3 + 1, Elias Perätalo 1 + 2!!!, Aleksi Tiilola 0 + 3, Toni Kalteva 1 + 1, Oskari Ohtonen 1 + 1, Aleksi Tikka 0 + 2, Valtteri Hakala, Joel Vallinkoski ja Ismo Juvonen 1 + 0. Maalissa pelannut Toni Nurmi pelasi ensimmäisen ottelunsa Suomisarjassa, onnistuen erinomaisesti, siirtyen samalla sarjan maalivahtipörssin kärkeen 84,2 % torjunnoillaan.

Koko joukkue pelasi erinomaisesti 60 minuuttia. Aleksi Tiilola johti kapteenina esimerkillisesti, Janne Vallioniemi teki duunia kahden maratonin verran, Tommi Malinen, kaverihan kehittyy huimaa vauhtia. Ottelun lopussa valmentajavelho Ville Toivonen antoi Miko Helinin, Saku Liuskan ja Elmo Nissin maistella hetken voiton makuja...

Kauden aikana Mustien "ongelmana" on lähinnä ollut juuri tuo maalivahtipeli. Selkeä ykkösmaalivahti Arttu Kieksi "syö" peliaikaa kahdelta muulta maalivahdilta, Nurmi ja Joona Tikkanen ovat usein 2 roolissa peleissä, vaikka pelit ovat ne sählyn suola ja paikka kehittyä entisestään, mutta kestetään tämä ongelma, toivottavasti se tuo kavereille lisää nälkää treenata. Voittoa aina lähdetään hakeman.

Tuomarikaksikko Tom Kirjonen ja Jyrki Sirkka, uusia tuttavuuksia ainakin minulle, hoitivat urakkansa erittäin tyylikkäästi, vaikka joutuivat jäämään hieman ylitöihin, että saadaan tulokset ja tilastot kirjattua tulospalveluun joka kaatui ennen ottelua.

Yleisöä torstai arkipeliin oli saapunut hienot 157 katsojaa. Merkille pantavaa oli erittäin runsas seuran omien junnujen läsnäolo, iso kiitos siitä heille!

Pelit jatkuvat Suomen Cupilla pe 11.11.2022 Marttiin saapuu sarjakollega Blackbirds, jolle SCH kärsi 7 - 2 tappion, nyt lienee revanssin paikka. Toki kauden kohokohta vol. 1 lähestyy, sillä RSS Panthers saapuu Hyvinkäälle la 19.11. Annetaan ukkojen parannella vammojaan vaikka jättämällä Suomen Cup väliin ja tähdätään kuntohuippu RSS Pampersin kaatamiseen.

Vastustajan ärsyttäminen on vaarallista, miksi antaa lisäboostia heille? Mutta luulen tuntevani itseni enkä voi välttää kiusausta, saa nähdä.

Ensiviikolla pyrin palaveriin Hyvinkään kaupungin tiemestarin Ilkka Laihon kanssa (tiemestari jo toisessa polvessa) palaverin aiheena on varmistaa että opasteet Riihimäelle ovat kunnossa ja putsattu. Näillä toimilla haluamme varmistaa RSS poppoolle varman ja turvallisen kotiinpääsyn.

Tilastot

12 - 4

O2-JYVÄSKYLÄ AKATEMIA
4 - 14 - 24 - 1
4'MaaliPerätalo Elias
4'MaalisyöttöTikka Aleksi
8'MaaliPousi Ville
16'MaaliPasanen Mikko
16'MaalisyöttöTikka Aleksi
19'MaaliVallinkoski Joel
19'MaalisyöttöPousi Ville
19'MaaliVastustajan pelaaja
21'MaaliPasanen Mikko
21'MaalisyöttöPerätalo Elias
25'MaaliJuvonen Ismo
25'MaalisyöttöOhtonen Oskari
27'Jäähy: 2minSiijärvi Autsi
27'MaaliVastustajan pelaaja
34'MaaliVastustajan pelaaja
36'MaaliKalteva Toni
36'MaalisyöttöTiilola Aleksi
39'MaaliHakala Valtteri
39'MaalisyöttöTiilola Aleksi
44'MaaliVastustajan pelaaja
44'MaaliPasanen Mikko
44'MaalisyöttöKalteva Toni
54'MaaliPousi Ville
54'MaalisyöttöPasanen Mikko
56'MaaliOhtonen Oskari
56'MaalisyöttöTiilola Aleksi
58'MaaliPousi Ville
58'MaalisyöttöPerätalo Elias