SCH Tiikerit OJG 2022 eliittisarjan kutsuturnauksen mestariksi!
Julkaistu: 16.05.2022 00.00

SCH Tiikerit OJG 2022 eliittisarjan kutsuturnauksen mestariksi!

Kilpajoukkueen kausi päättyi kultaisiin tunnelmiin kun Oilers Junior Games 2022 eliittisarjan turnaus pelattiin Esport Areenalla lauantaina 7.5.

Turnaukseen oli kutsuttu Etelä-Suomen oman ikäluokan kärkijoukkueiden lisäksi myös ylialueellisesti menestyneet joukkueet Kouvolan Sudet, SB Heinola ja Hämeenlinnan Steelers. Edellä mainittujen ja meidän lisäksi sarjaan osallistui lopulta kaksi Oilersin kovaa joukkuetta, Oilers Tornados (joka pelasi kaudella eliittisarjan pronssille) sekä kahdesta eliittisarjan joukkueesta yhdistetty Oilers BlackUnited.

Alkulohko

Turnaus pelattiin tiiviillä yhden päivän formaatilla. Alkulohkossa saimme kaksi vakuuttavaa voittoa kun avauspelissä kaatui Kouvolan Sudet SB 5-2 ja toisessa ottelussa Oilers Tornados 9-1, jolla varmistettiin paikka lohkovoittajana suoraan välierään. Toisen lohkon voittajaksi pelasi voitolla ja tasurilla Oilers BlackUnited.

Playoffit

Puolivälierät pelattiin lohko 2. ja 3. välillä ja meidän välierävastustaja ratkaistiin SB Sudet ja SB Heinolan välillä. Sudet voitti ottelun selvänumeroisesti 10-1, joten valmistauduimme kohtaamaan jo alkulohkosta tutun vastustajan uudestaan.

Pallonhallinnastamme huolimatta välierä pysyi tiukkana lähes loppuun saakka ja lopulta finaalipaikka irtosi 4-1 voitolla. Toinen finaalipaikka ratkottiin Oilersin sisäisesti Tornadosin ja BlackUnitedin välillä, United finaaliin luvuin 4-2.

Finaali pelattiin päivän päätteeksi vasta klo 20 alkavana ja alkusarjaa pidempänä 2 x 20 min pelinä. Myöhäisestä ajankohdasta ja pidemmästä pelistä huolimatta nähtiin pirteä ja tasainen finaalinäytös kahden laadukkaan ja toisilleen tutun joukkueen välillä. Ottelu eteni tasaisesti vuoromaalein aina 2-2 saakka ja lopulta toisen erän loppupuolella saimme kaksi ratkaisevaa maalia jotka lopulta riittivät 4-2 voittoon ja summerin soidessa kunnon juhlat käyntiin, hienoa venymistä ja hermojen hallintaa joukkueelta!

Joukkue

Mahtava päätös loistavasti menneelle kaudelle! Turnauksessa vakuuttavasti 4 peliä, 4 voittoa ja maalierolla 22-6. Hienoa pojat #yhteinäinen#joukkue

Turnausjoukkue koostettiin yhdessä Järvenpään SB-97 kanssa ja heiltä oli mukana kolme pelaajaa, #10 Vilho Mujunen, #18 Rasmus Kyösti, #71 Roni Vaittinen.

SCH Tiikerit: #8 Santtu Aaltonen, #11 Joel Tuominen (mv), #13 Sulo Reisbacka, #21 Luka Hietanen, #29 Markus Lehtosalo, #44 Noel Weckman, #69 Niilo Viuhko, #88 Daniel Tillman (mv) ja #96 Luka Lindholm

Tulokset ja tilastot:

https://oilersjuniorgames.torneopal.fi/taso/sarja....