Sählykerho 2014, uusia pelaajia mahtuu mukaan
Julkaistu: 24.02.2020 00.00

Sählykerho 2014, uusia pelaajia mahtuu mukaan

Sählykerho 2014 pelailee Sunnuntaisin klo 15-16 Kauppalankadun Hyrialla. Touhukas joukkueemme koostuu vuonna -14 syntyneistä pelaajista sekä heidän mukana kulkevista sisaruksista. Pienemmät sisarukset saavat halutessaan osallistua lämmittelyihin, leikkeihin ja pelaamiseen oman osaamistasonsa mukaisesti. Pelaamisen lisäksi harjoittelemme paljon ketteryyttä, motorisia taitoja sekä leikkien kautta ryhmäytymistä ja joukkueessa toimimisen taitoja.

Treenit jaetaan pääsääntöisesti kolmeen tai neljään osioon.
Alkulämmittely on usein vauhdikasta energian purkua, leikimme hippaa, teemme lihaskuntoliikkeitä ja nostamme sykettä. Ennen lämmittelyn alkamista istahdamme yhteen vaihtamaan nopeasti viikon kuulumiset.
Keskittyminen on osio, missä harjoittelemme mailan käyttöä ja pallon hallintaa erilaisilla tehtävillä sekä tietenkin sääntöjä ja maalivahtina olemista.
Pelaaminen on treenien kohokohta ja se toteutetaan joka kerta riippumatta siitä kuinka monta lasta on paikalla. Vanhemmat pääsevät mukaan pelaamaan tarvittaessa. Pelaaminen tapahtuu joko perinteisesti tai sitten erilaisilla variaatioilla.
Loppuleikit/rauhottuminen kerää lapset yhteen tekemään jotain kivaa vielä treenin päätteeksi. Ennen loppuleikkiä tai pientä rentoutumishetkeä istahdamme rinkiin juttelemaan päivän peleistä ja harjoituksista. Meillä on kiertävä tsemppimitalli, minkä kukin saa viedä vuorollaan kotiin viikoksi milloin mistäkin syystä, toisinaan sen saa itsensä ylittämisestä käyttäytymisen tai keskittymisen saralla, toisinaan huomionarvoisesta onnistumisesta peleissä tai uuden oivaltamsesta. Lopuksi kaikki saavat vielä liimata uuden tarran "pelikorttiinsa".

Jokainen treeni pidetään lasten ehdoilla ja muovataan päivän jaksamis- ja vireystason mukaiseksi.

Meillä on kiva kerhojengi!
Mukaan mahtuu uusiakin pelaajia. Lisätietoja saa Niina Raunio-Luodolta sähköpostitse niina.raunio@gmail.com tai WhatsAppilla/viestillä 0407742681.


Seuran uusimmat