Naisten kausi saatu päätökseen
Julkaistu: 14.04.2019 00.00

Tänään pelattiin tämän kauden viimeiset sarjapelit Tuusulassa. Tälläkertaa se ei riittänyt 2-divisioonaan nousuun. Ensimmäinen peli pelattiin Hammerssia vastaan. Hammers teki pelin avausmaalin jo ensimmäisellä minuutilla, jonka jälkeen puolestaan SCH:n Saara Huurinainen pääsi laukomaan pallon Hammers:n maalivahdin taakse! Tuuli Boyd vuorostaan teki toisen maalin ja saattoi SCH:n 2-1 johtoon! Valitettavasti kolmannessa erässä Hammers pääsi tasoittamaan ja peli päättyi lopulta tasan 2-2. Päivän viimeisessä pelissä taisteltiin sarjanousu paikasta IHS:n kanssa. Ensimmäisessä erässä IHS pääsi 0-1 johtoon, jonka jälkeen he karkasivat toisessa erässä 0-4 johtoon. Viimeisessä erässä peliaikaa oli jäljellä enää 2min. 50sek., kun Tuuli Boyd pääsi laukomaan SCH:n ensimmäisen maalin. Päästyään maalin makuun Tuuli Boyd kävi vielä pistämässä toisen maalin 43 sekuntia ennen erän loppua. Peli päättyi lopulta lukemin 2-4 IHS:n voittoon.

Hyvä kausi takana! Tällä kaudella oli hyvin tiukka ja tasainen lohko.