8.12. Naisten pelit
Julkaistu: 11.12.2019 00.00

Viime sunnuntaina pelit pelattiin Myllypurossa. Ensimmäisessä pelissä SCH naiset kohtasivat MuLin. MuLi avasi pelin maalihanat ja teki avausmaalin ajassa 3.29, SCH kuitenkin tasoitti tilanteen hetken päästä kun Emmi Saarinen #6 pääsi laukomaan Anna Mölsän #17 syötöstä ajassa 8.02. Tasatilanteessa pelattiinkin ihan kolmannen erän loppupuolelle asti, kunnes MuLi pääsi iskemään kaksi maalia, joissa tuomarit katsoivat hieman sormien välistä rikkeitä joita näissä molemmissa maaleissa tapahtui. Peli päättyi lopulta 3-1 SCH:n tappioon. Toisessa pelissä vastassa oli SB Vantaan Emut. SCH:n avausmaalin teki Saara Huurinainen #10, Jenna Salon #96 syötöstä ajassa 7.42. Alle minuutin päästä Jenni Ruonela #24 teki toisen maalin Helianna Niemelän #9 syötöstä. Toista erää oli pelattu vain puoli minuuttia kun Elina Leppänen #16 pääsi kunnon vetopaikalle, johon Emmi Saarinen #6 syötti ja vastustajan verkot soivat 3-0 jälleen. Neljännen maalin vastustajan verkkoon pisti Kikka Janhunen #20, Jenna Salon #96 syötöstä! Kolmas erä pelattiin rauhallisissa merkeissä ja maaleja ei kummallekaan joukkueelle enää tullut. Peli päättyi SCH:n 4-0 voittoon! #sportclubhyvinkää #schnaisetedustus #oxdog #salibandy