17.00
D-tytöt, D-tytöt alempi haastajasarja

EräViikingit Musta - SCH D-tytöt   5 - 7

Esport Areena

Pelien välisellä tunnin tauolla Sch: valmennus Mika Öhman ja Juha Rahkonen joutuivat tiukan paikan eteen.Mistä lääkkeet seuraavaan peliin?Etukäteen ajatelluista päivän vastustajista seuraavassa

pelissä se ehkä kovempi vastassa,ja alla tappio.Muutoksia pitää tehdä,mutta mitä?Pohdinnan jälkeen valmennus päätyi tiivistämään peluutusta.Eli ainakin alkuun lähdetään kahdella kentällä peliin,ja

katsotaan miten jaksetaan.

Toinen peli vastassa siis EräViikingit Musta.Joukkueiden edellinen kohtaaminen Erville 4-8.Sch:n on siis melkein pakko ottaa pinnat,jos mielitään vielä lohkon kahden parhaan joukkoon.

Peli käynnistyykin Sch:n osalta aivan eri malliin.Kellon näyttäessä aikaa 9.09 vieraat ovat siirtyneet 0-2 johtoon.Maalintekijöinä Sanni Sopanen ja Lotta Pakarinen.Molemmat joukkueet tekevät vielä

maalin erään,ja tauolle siis 1-3 lukemista.Sch:n kolmannen maalintekijä Emilia Sarmala jolle myös ensimmäinen sarjamaali.Sch:n erän hallinnasta kertovat maalivahtien torjunnat 11-3.

Toinen erä alkaa vieraiden kannalta kehnosti,ja EräViikingit tuleekin peliin mukaan ensin kaventaen/tasoittaen pelin.Vieraiden päät painuvat alas ajassa 21.38 EräViikinkien siirtyessä 4-3 johtoon.

Onko toinenkin peli lipumassa käsistä?Onneksi peli hetkeksi hieman rauhoittuu,ja Sch pääsee jälleen kamppailuun mukaan.Ajassa 24.12 vieraiden riveistä nähdään kenties pelin ratkaisevasti kääntävä suoritus,kun laituri Lotta Pakarinen vääntää väkisin maalille ja tekee tärkeän tasoituksen.Tästä edetään pari minuuttia eteenpäin,ja nyt vieraiden peluutus tuottaa tulosta!Kolmosketjun vaihto tuo sopivasti säpinää maalille ja pallo painuu verkkoon.Sch onnistuu vielä kerran maalinteossa ja toiselle erätauolle siirrytään 4-6 lukemista.

Kolmas erä käynnistyy EräViikinkien tehdessä maalin ensimmäisellä minuutilla.Peli jatkuu tästä tiukkana,joskin lievästi vierailla vaarallisia maalipaikkoja enemmän.Sch:n vahva vire erän puolessa välissä tuottaakin lopulta vaikeuksia Erville.Ajassa 36.13 vapari hyvästä paikasta lähi etäisyydeltä.Vastustajan vielä miettiessä muurin paikkaa Aino Koskelainen napauttaa pallon ylähyllylle.Näin vieraat taas kahden maalin johtoon.Tästä mennään eteenpäin Sch:n hallinnassa Ervin saadessa kuitenkin myös muutamia paikkoja.Taisi pallo käydä ylärimassakin kertaalleen...

Ajassa 43.24 Ervin aikalisä,jonka aikana vieraiden valmennus painottaa pysy pallossa!Loppu meneekin taistellessa,ja kello käy vieraiden hyväksi.

Lopulta summeri soi ja taululle jää tulos 5-7.Arvokkaat 2 pistettä matkaavat siis Hyvinkäälle.

Tilastot
EräViikingit Musta

5 - 7

1 - 33 - 31 - 1
7'MaaliSopanen Sanni S
7'MaalisyöttöPakarinen Lotta
9'MaaliPakarinen Lotta
9'MaalisyöttöÖhman Jasmin
9'MaaliVastustajan pelaaja
14'MaaliSarmala Emilia
14'MaalisyöttöTikkanen Olivia
17'MaaliVastustajan pelaaja
20'MaaliVastustajan pelaaja
21'MaaliVastustajan pelaaja
24'MaaliPakarinen Lotta
26'MaaliPuisto Sanna
26'MaalisyöttöNumminen Cera
27'MaaliÖhman Jasmin
27'MaalisyöttöPakarinen Lotta
30'MaaliVastustajan pelaaja
36'MaaliKoskelainen Aino