SCH P11 kotiturnauksen tunnelmia
Julkaistu: 18.11.2019 00.00

SCH P11 kotiturnauksen tunnelmia

Sunnuntaina 17.11. vietettiin salibandyntäyteistä puuhakasta päivää Vehkojan koululla kun p11 joukkueella isännöimme salibandyliiton kahden sarjan kotiturnausta, aamupäivällä pelattiin kilpasarjaa ja iltapäivällä alempaa haastajasarjaa. Kilpasarjaan saimme vieraita Järvenpäästä SB-97:n, Espoosta Oilersin ja Helsingistä M-Teamin. Haastajasarjassa meidän vieraanvaraisuutta pääsi testaamaan niin ikään M-Team II Helsingistä, EräViikingit Vuosaari ja naapurikunnan SB-Pro Nurmijärveltä.

Aamu aloitettiin heti klo 9 ensimmäisellä pelillä jossa SCH Tiikerit saivat kilpasarjassa vastaan SB-97:n. Peli oli syyskauden vauhdikkain, laadukas ja tasainen alusta loppuun saakka, joka riemukkaasti päättyi lopulta Tiikereiden 6-4 voittoon, aiheuttaen näin syksyn ensimmäisen sarjapelitappion Järvenpääläisille. Hieno peli molemmilta joukkueilta!

Toisessa pelissä pääsimme hakemaan revanssia Esport Oilers Blueflamesista, jolle hävisimme kauden ensimmäisessä pelissä tiukkojen vaiheiden jälkeen 5-3. Mutta tällä kertaa Tiikerilauma ei antanut vieraille mahdollisuuksia ja upean tsemppaamisen ja positiivisen peli-ilmeen jälkeen taululla komeili selkeät 9-2 voittolukemat SCH:lle.

Päivän kolmas ja viimeinen Tiikeri –joukkueen ottelu aloiteltiin yhden jälkeen iltapäivästä ja pitkä päivä näkyi ja tuntui varmasti molemmilla joukkueilla ennen peliä. Itse pelissä nähtiin kuitenkin varsin mukavaa tekemistä hyvässä hengessä ja voitto lopulta SCH:lle 8-2 luvuin.

Kolmen voiton innoittamana joukkue sitten päätti yllättää ja kiitti yleisöä ison maailman tyyliin kokoontumalla yleisön eteen heille taputtaen ja kiittäen päivän aikana saamastaan tuesta ja kannustuksesta.

Päivä jatkui kilpasarjan pelien jälkeen nonstoppina suoraan alemman haastajan turnauksella ja SCH Jaguaarien päivän ensimmäisellä pelillä.

Ensimmäisessä pelissä saimme vastaan SB-Pron joka on tullut tutuksi harjoituspelien muodossa jo edelliseltä kaudelta. Tällä kertaa vierasjoukkue onnistui marssittamaan kentälle varsin ylivoimaisen joukkueen ja vaikka kotijoukkue yritti ja teki parhaansa niin ero oli liikaa ja peli päättyi 15-0 vieraille. SB-Pro teki saman tempun myös muille joukkueille ja totesivatkin että sarjataso taisi tällä kertaa olla heille väärä.

Jaguaarit kasasivat itsensä hienosti päivän toiseen peliin EräViikinkejä vastaan ja erittäin hyvän ja tasaisen taistelun jälkeen taululla ansaittu 3-3 tasapeli. Jännittävä ja vauhdikas peli josta ei maalipaikkoja puuttunut kummaltakaan joukkueelta.

Päivän viimeinen peli päästiin aloittamaan klo 18.15 johon saimme vastaan M-Team II joukkueen, jonka kanssa niin ikään väännettiin hieno rehti ottelu tasaisissa merkeissä. Lopussa oli hieman huonoa tuuriakin ja pallot kolisi niin tolppiin, ylälautaan kuin maalivahdin suojuksiinkin eikä millään löytänyt perille maaliin saakka. Tuloksena tiukka 2-1 voitto M Teamille ja tasoitus jäi tällä kertaa saamatta upeasta yrittämisestä huolimatta.

Jaguaareilla oli hieno positiivinen tsemppihenki kaikissa peleissä ja tiukasta viimeisestä tappiosta huolimatta kentältä poistuttiin hymyssä suin.

Tapahtuma järjestelyineen oli kaikin puolin onnistunut ja keräsi kehuja myös vierasjoukkueilta sekä kannustamaan tulleilta SCH:n ja vierasjoukkueiden kannattajilta. Buffassa oli tasainen virta nälkäisiä kannattajia aamusta iltaan ja seuraavaan turnaukseen osaammekin varata vielä enemmän suolaista tarjottavaa, erityisesti maukkaat pizzapalat vietiin käsistä ja loppupäivästä joutui jo valitettavasti myymään ei oota.

Musiikki loi tunnelmaa koko päivän varsin mukavasti eri DJ:eiden toimesta ja useamman kerran saatiin fiilistellä myös perjantaisia Huuhkaja –tunnelmia uudestaan ”Pukki partyn” soidessa.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille joukkueille ja kannattajille sekä tietysti erityiskiitos järjestelyistä vastanneille, onnistuimme yhdessä tekemään hienon päivän kaikille lapsille pelipaidan väristä riippumatta.

Seuran uusimmat