Hyvää joulua!
24.12.2017 15:54 Uutisointi / Pääsivusto

SCH toivottaa hyvää joulua

Syksy oli, talvi tuli, ja joulukin jo saapui! Joukkueemme ovat pärjänneet syksyn aikana pelillisesti melko hienosti. Kehitys jota joukkueissa on tapahtunut, on ollut niin huimaa ja hienoa, että se valaa toivoa tulevaisuudelle. Työtä on edelleen tehtävänä, ja mikään ei onnistu päivässä, mutta sillä intohimolla joita kaikki ovat nyt näyttäneet, mahdollistetaan mitä vain! Haluamme tukea tätä joukkueiden tarmoa koulutuksilla ja toimintaympäristön parantamisella.

Joukkueiden toimihenkilöissä on joitain muutoksia, mutta pääsääntöisesti on menty suunnilleen samoilla tekijöillä kuin edellinenkin kausi. Olemme myös saaneet uutena joukkueena naiset 2 joukkueen, sekä taustalla varovaisesti alkaneet harrasteryhmät teini-ikäisille. Seuran toimihenkilöihin on tullut pari lisäystä.


SCH haki syksyn aikana vahvistusta riveihinsä seuratyöntekijän sekä palkkavalmentajan muodossa. Valintaprosessi uuden seuratyöntekijän saamiseksi seuraan saatettiin loppuun marraskuun aikana ja tehtävään valittiin lopulta Joel Vallinkoski. Palkatun valmentajan virkaa seuraamme tuli hoitamaan Harry Virtanen, eli tuttavallisemmin HV.

Joel saattaa olla monellekin tuttu nimi tai naama, sillä hän pelasi vuosikymmenen ajan SCH Miesten edustusjoukkueessa, valmentaen sitä muutaman edelliskauden. Seuratyöntekijän tehtävissä Joel on aloittanut jo työnsä ja jatkossa hän toimii joukkueiden välisenä yhteyshenkilönä ja on mukana järjestämässä seuran tapahtumia.

HV on monelle tuttu salibandyn maajoukkuekuvioista, sekä SB-Pron liiganaisten valmennuksesta. Seurallemme HV tulee vetämään liikkuvaa koulua, valmennuskoulutuksia sekä tarjoaa konsultaatiota sitä haluaville joukkueille.

Joelin saat helpoiten kiinni sähköpostitse joel.vallinkoski@sch.fi, ja kiireellisissä tapauksissa puhelimitse 040 867 6880.

Virtasen Harryn tavoittaa sähköpostilla harry.virtanen112@gmail.com tai puhelimitse 0500 588 924.

Keväälle voi olla luvassa muitakin uudistuksia kuin vain taustatuki, mutta niistä lisää kun asioita selkenee ja varmistuu.

Seuramme hallituksen ja toimihenkilöiden puolesta haluan toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Jani Ahola
Sport Club Hyvinkää ry
jani.ahola@sch.fi
040 779 4471


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat