SCH United pelasi upeasti Rajacupissa
17.9.2017 13:23 Uutisointi / Miehet United

Unitedin upea Rajacup

Punakoneen rajacup-matka alkoi ottelulla Lasb II:ta vastaan. United hallitsi palloa rauhallisesti siirrellen lähes koko ottelun päästämättä Lammilaisia laadukkaisiin maalipaikkoihin. Tuloksena 3-1 voitto Punaisille.

Seuraavana vastaan asettui isäntäjoukkue Merris. Ottelu noudatteli samaa kaavaa kuin edellinenkin, poikkeuksena kuitenkin päästettiin Merris muutamamalla maalilla lopussa turhan lähelle. Summerin soitua kuitenkin turvallisesti 4-5 Hyvinkäälle.

Muutaman tunnin tauon jälkeen kolmas alkulohko peli josta kelpasi jatkoon pääsemiseksi vain voitto. PK Boners oli kuitenkin vain välipala Punaiselle hirviölle. Pudotuspelipaikka varmistui 2-6 voitolla.

Puolivälierän koittaessa joukkueessa huokui itsevarma ja rauhallinen tunnelma vaikka vastustajaksi tuli III-divarin kärkikastiin kuuluva Blackbirds3. Upea taistelu huipentui ottelun lopussa; tilanteessa 3-3 tuomari laittoi United- pelaaja jäähyaitioon. Alivoima toimi niinkin hyvin että minuutin alivoiman jälkeen Punakone ratkoi pelin alivoimalla 3-4:ään. Viimeisen minuutin raivoisa neljällä kuutta vastaan taistelu oli Unitedin kannalta menestyksestä, näin ollen taskussa oli upeasti välieräpaikka.

Välierä III- divarin Thorin Veljeskuntaa vastaan oli Punaisille liikaa. Takkiin tuli maalein 8-5 ja näin ollen saavutuksena oli sijat 3-4. joka on upea saavutus 32:en joukkueen turnauksessa.

Isoimpia pelillisiä onnistumisia oli pitkään ja paljon hinkatun hitaan hyökkäykseenlähdön loksahtaminen paikoilleen. Myös taisteluilme ja joukkueelle pelaaminen olivat isoja palasia eilen

Mahdotonta valikoida erikseen ketään onnistujia koko turnauksen osalta, joten:

Päivän United sankari: Koko SCH United


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat