M2 jäädytti numeron 26
Julkaistu: 30.08.2017 00.00

M2 jäädytti numeron 26

M2-joukkue jäädytti tänään keskiviikkona 30.8.2017 pelinumeron 26

Kyseinen numero kuului M2-joukkueen puolustaja pelaaja Jesse Kareiselle. Vannoutuneena TPS fanina tunnetun Kareisen tie vie opiskelujen myötä Turkuun jossa nuori herra aloittaa opiskelunsa tulevalla viikolla.

Pelinumeron jäädyttämiseen tarvitaan pelaajalta itseltään aina poikkeuksellista toimintaa joukkueen sisällä. Kareisen tullessa mukaan harjoitusrinkiin kesällä 2016, veti hän omalla esimerkillään riman loppujoukkueelle niin korkealle, ettei kukaan kehdannut sitä alittaa. Hänen erittäin kova työnteon moraali, omien rajojen ylittäminen sekä myöhemmin peleissä taistelu joukkueen eteen, antoi esimerkin loppu porukalle työnteon määrästä.

Kareinen ei ollut jengin samettikäsi mailan kanssa. Ehkä jopa päinvastoin. M2:sen oma metsuri voisi olla oikea nimitys. Onhan nimityksellä viitattu myös muihin koviin pelimiehiin liigatasolla saakka. Kareinen pelasi taidoillaan siellä sääntöjen rajamailla, pelaamatta silti sikaa. Mutta mitä taitoja puuttui, korvasi hän sen taistelutahdolla, asenteella ja itsensä ylittämisellä. Tähän kun yhdisti erittäin hyvän pukukoppi huumorin sekä koppihengenluojan, niin on ymmärrettävää että numero 26 on ensimmäinen jäädytetty numero.

Kauden 2016-2017 aikana M2:seen on juurtunut sellaiset arvot, kun työnteko, taistelu, veljeys, itsensä ylittäminen sekä uhrautuvaisuus. Tehdään duunia, taistellaan ja väännetään loppuun saakka. Se sitten riittää mihin riittää. On onneksi tuntunut toistaiseksi riittävän.

Iso Kiitos JK26:lle!

M2 valmentaja

Juha Koskinen

Seuran uusimmat