D1 Pojat treenaa kovaa!
Julkaistu: 06.08.2017 00.00

D1 Pojat treenaa kovaa!

D1-Pojat harjoittelivat kesällä aktiivisesti tulevaa sarjakautta varten. Kesäkuussa pidettiin kolmet yhteisharjoituksen viikossa sekä pojat harjoittelivat omatoimisesti valmentajien ohjeiden mukaan. Heinäkuussa pääosin lomailtiin. Kesällä pojat kävivät myös kerran viikossa IronClubilla (www.ironclub.f). Ironclubilla treenattiin kovaa ja hiki lensi! Tulevalla viikolla aloitetaan saliharjoitukset ja juostaan myös cooperin testi!

Joukkueen pelaaja Jesse Siitari osallistui kesällä myös Salibandyliiton järjestämälle Talent leirille, johon valitaan ikäsarjan parhaat pelaajat!

Joukkueessa on mukana 30 poikaa ja joukkue on jaettu kahteen peliryhmään: BLACK ja RED. Ryhmät harjoittelevat pääosin yhdessä, mutta myös yksi viikkoharjoitus on peliryhmittäin. Kummatkin joukkueet osallistuvat Etelä-Suomen aluesarjan ylempään haastajasarjaan. Joukkueessa on yhteensä 5 valmentajaa.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan innoikkaita 04-syntyneitä pelaajia mukaan. Kiinnostuneet olkaa yhteyksissä joukkuejohtajaan: koskinenpe(a)gmail.com

Joukkueen edesottamuksia voi seurata myös facessa: facebook.com/SCHP04! Tässä porukassa on vauhtia!

Seuran uusimmat