M2 aloitti kesä treenaamisen!
29.5.2017 20:54 Uutisointi / Miehet 2

Kesä aloitettiin vapaaehtoisilla kuntotesteillä.

M2 aloitti uuteen kauteen valmistautumisen vapaaehtoisien kuntotestien merkeissä. Neljättä kertaa järjestetyt testit sisälsi Beep-testin, ketteryystestin, vatsat, selät, punnerrukset ja kyykyt.

Kyllähän se homma menee niin, että turha sitä on yrittää jengiä saada treenaamaan kesätreenejä 5-divarissa pelaamisen takia. Kyllä se motivaatio pitää löytyä sieltä oman elämän puolelta. Se halu, että haluaa olla pikkasen paremmassa kunnossa ja pitää itsestään huolta, on lopulta se suurin motivaattori joka ajaa kesätreeneihin. Tai sitten ei. Toivotaan että tulevana kesänä halu olla pikkasen paremmassa tikissä löytyy jokaiselta pelaajalta.

Itse testeistä pitää nostaa esille -20kg Kareinen joka taisi parantaa kaikkia tuloksiaan viime joulukuusta. Tää äijjä on kyllä kuihtunut silmissä ja tehnyt myös sen eteen duunia. Toinen mainitsemisen arvoinen sälli on kokeneemman kaartin taistelija Meltola joka näytti nuoremmille missä kaappi seisoo kuntotesteissä. Hienoa nähdä Äijjä noin teräksisessä kunnossa. Molemmille iso käsi kovan duunin merkiksi!

Kesä mennään pari kertaa viikossa aika totisissa merkeissä ja katsotaan sitten syksyn testeissä että onko kesästä ollut mitään hyötyä. Kesä tulee vaatimaan aika paljon pelaajilta ja niin sen tuleekin vaatia. Jos pyritään kehittämään pelaajia eteenpäin, ei se tapahdu aina mukavuus alueella vaan joutuu välillä tekemään ikäviäkin asioita. Se kuuluu tähän juttuun.

Heität itses likoon niin ei jää pelien jälkeen saunassa jossiteltavaa että olisko jotain pitänyt tehdä toisin, kun olet kaikkes antanut.

M2/JK   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat