Edustuksen ensi kauden valmennus nimetty
Julkaistu: 26.04.2017 00.00

Edustuksen ensi kauden valmennus nimetty

Sch:n miesten edustusjoukkueen katseet on käännetty jo ensi kauteen, ja joukkueen rakentaminen on aloitettu.

Valmennuksen osalta joukkue jatkaa tutussa komennossa, kun kuluneella kaudella joulutauolla mukaan tulleet Jukat Jauhiainen ja Kuri, käskyttävät joukkuetta myös ensi kaudella. Avukseen he saavat tutun kasvon Hyvinkääläisille, sillä Tommi Hiltunen liittyy valmennustiimiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran kun ”Toma” oli joukkueen penkin takana, niin Hyvinkäällä pelattiin nousukarsintoja. Valmennuksen työnjako onkin jo hyvin muotoutumassa tuolle kolmikolle, kun Hiltusen päävastuualueena on pelitavan luominen juokkueelle, ja Jauhiainen ja Kuri kantavat vastuun joukkueen peluuttamisesta sekä pääosin treenien vetämisestä. Kova kolmikko siis penkin taakse saadaan.

Noin muuten joukkueen taustat pysyvät samana, kun seuran puheenjohtajan tehtävät jättänyt Marko Lahtinen jatkaa joukkueenjohtajana, Paavo Koskelin rahastonhoitajana/varustevastaavana sekä Pekka Haukka-Aho huollossa.

Taustojen puolesta homma siis ei ensi kaudella pitäisi jäädä kiinni, ja selkeänä tavoitteena onkin Hyvinkääläisen salibandyn palauttaminen 2-divarin kärkikahinoihin ja koko toiminnan vieminen urheilullisempaan suuntaan, hauskanpitoa unohtamatta. Joukkueen taustoja täydennetään vielä lisää, ja jos kiinnostusta on, niin yhteyttä voi ottaa Paavo Koskeliniin, paavo.koskelin@siili.com tai Marko Lahtiseen, marko.lahtinen@ra-sk.fi.

Itse joukkueen eli pelaajiston osalta jatkosopimuksia on jo tehty, ja pelaajajulkistuksia aletaan tiputtelemaan try-outtien jälkeen toukokuussa. Joukkueessa on tilaa uusille pelimiehille ja avoimia try-out tilaisuuksia järjestetään kaksi kappaletta, kumpikin Martin hallissa Hyvinkäällä. Ajankohdat alla:

Ke 3.5 klo 20.15-22.00 (Sali 21.00-22.00)

Ma 8.5 klo 17.00-19.00 (Sali 17.30-19.00)

Halukkaat pelaajat voivat ilmoittautua etukäteen Jukka Kurille, jukka.kuri@gmail.com
Seuran uusimmat