United toi kotiin tasurin ja voiton osa 1.
Julkaistu: 18.03.2017 00.00

• Punaisten kauden toiseksi viimeinen pelipäivä alkoi sarjakärkeä Pitskun Sporttia vastaan. Lähtökohdat olivat haasteelliset sillä Unitedilla oli tällä kertaa mukana ainoastaan yhdeksän kenttäpelaajaa. Alku olikin vaikea kun kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen Pitskulais-hyökkääjä siirsi kaksi vastaan yksi hyökkäyksen päätteeksi joukkueensa 1-0 johtoon. Tämä ei kuitenkaan hämmästyttänyt Unitedia, vaan ajassa tasan 5 minuuttia Tommi "Hiitli" Lankinen tasoitti siirtämällä pallon tyhjään rysään oivallisesta Sami "Sämpy" Haukka-ahon esityöstä. Ajassa 11.56 Punaiset nousivat kuskin paikalle kun Volvonsa museorekisteröimistä harkitseva Ratiomies, Roope"Röbä"Lahti taiteili pallon nuotan perukoille. Ennen erän loppua Stadilaiset kuitenkin vielä tasoittivat tilanteeksi 2-2.
  • Toista erää oli pelattu 3 minuuttia kun Lahti puhkui ja puhalsi punaiset jälleen johtoon Santeri "Sande "Holopaisen syötöstä.
  • Vielä toisen erän loppupuolella jälleen kerran yksi maalinvartija joutui tunnustamaan Miko Helinin paremmakseen kun Hyvinkääläinen Sharks- fani pani mailansa soittamaan urkuja maalin merkiksi. Tilanteeksi 2-4 Punaisile. Kolmannessa erässä musta minuutti synkensi Hyvinkääläisten mieliä. Pitsku takoi minuutin sisään kolme maalia josta ensimmäinen ylivoimalla. Tilanteeksi 4-5. Peli ei kuitenkaan ollut vielä taputeltu. Jani Fager tasoitti loppulukemiksi 5-5 kierteisellä kaukovedolla