SCH Tiikerien säbäryntäys  Klondyken kentille
Julkaistu: 02.12.2017 00.00

SCH Tiikerien säbäryntäys Klondyken kentille

Keravan Klondyke-talon areena oli paikkana melkeinpä sympaattisen kotoinen aikaisempien turnausten halleihin verrattuna. Kaukaloissa taasen tempo oli totutun oloinen; vipinää riitti Etelä-Suomen g- junnujen ottaessa mittaa toisistaan hyvässä ja kannustavassa hengessä. Tiikerit lähti turnaukseen aavistuksen ali-miehitetyllä joukkueella eli viidellä pelaajalla ja maalivahdilla. Maalissa urakoi Joel, kentällä Emilia, Heikki, Mikael, Santtu ja Valtteri.

Ensimmäiseen peliin lähdettiin omin voimin. Pelissä taistelu oli tasaista, loppulukemat kuitenkin vastustajan hyväksi 6 – 1. Tiikereillä hyvä peli, hieman huonoa tuuria, pari vetoa tolppiin jne. Lukemat olisi helposti voinut olla toisenlaisetkin. Jokainen pelaaja laittoi itseään likoon.

Toisessa pelissä saatiin vahvistusta P10- joukkueelta, kun Eeli tuli remmiin mukaan. Lukemat pelistä 3-3. Hieno peli, reippaita vaihtoja, jokainen pelaaja teki töitä ja vauhtia riitti myös puolustukseen vetäytymiseen.

Kolmannessa pelissä oli vahvistuksena P10- joukkueen Elias. Aikaisemmista peleistä tuttu työnteko jatkui tässäkin pelissä, tasainen peli, lukemat vastustajalle 8 – 6.

Neljäs peli oli aamupäivän vauhdikkain. Vastustajan joukkueessa oli taitavia pelaajia ja maaleja sateli puolin ja toisin. Oli todella tiukka peli ja vastus, Tiikereillä vahvistuksena P10- joukkueen Niilo. Lukemat vastustajalle 9 – 7.

Syksyn turnauskierrokset ovat nyt takana. Mukavia, opettavaisia ja onnistumisten täyteisiä päiviä olivat kaikki. Aluesarja jatkuu keväällä, silloinkin on tiedossa kolme turnauspäivää, joiden aikataulut ovat vielä julkaisematta. Laitamme ne heti tiedon saatuamme Jopoxiin.

Treeneissä tavataan,

Petri ja Teemu

Seuran uusimmat