SCH United pelasi upeasti Rajacupissa
Julkaistu: 17.09.2017 00.00

Punakoneen rajacup-matka alkoi ottelulla Lasb II:ta vastaan. United hallitsi palloa rauhallisesti siirrellen lähes koko ottelun päästämättä Lammilaisia laadukkaisiin maalipaikkoihin. Tuloksena 3-1 voitto Punaisille.

Seuraavana vastaan asettui isäntäjoukkue Merris. Ottelu noudatteli samaa kaavaa kuin edellinenkin, poikkeuksena kuitenkin päästettiin Merris muutamamalla maalilla lopussa turhan lähelle. Summerin soitua kuitenkin turvallisesti 4-5 Hyvinkäälle.

Muutaman tunnin tauon jälkeen kolmas alkulohko peli josta kelpasi jatkoon pääsemiseksi vain voitto. PK Boners oli kuitenkin vain välipala Punaiselle hirviölle. Pudotuspelipaikka varmistui 2-6 voitolla.

Puolivälierän koittaessa joukkueessa huokui itsevarma ja rauhallinen tunnelma vaikka vastustajaksi tuli III-divarin kärkikastiin kuuluva Blackbirds3. Upea taistelu huipentui ottelun lopussa; tilanteessa 3-3 tuomari laittoi United- pelaaja jäähyaitioon. Alivoima toimi niinkin hyvin että minuutin alivoiman jälkeen Punakone ratkoi pelin alivoimalla 3-4:ään. Viimeisen minuutin raivoisa neljällä kuutta vastaan taistelu oli Unitedin kannalta menestyksestä, näin ollen taskussa oli upeasti välieräpaikka.

Välierä III- divarin Thorin Veljeskuntaa vastaan oli Punaisille liikaa. Takkiin tuli maalein 8-5 ja näin ollen saavutuksena oli sijat 3-4. joka on upea saavutus 32:en joukkueen turnauksessa.

Isoimpia pelillisiä onnistumisia oli pitkään ja paljon hinkatun hitaan hyökkäykseenlähdön loksahtaminen paikoilleen. Myös taisteluilme ja joukkueelle pelaaminen olivat isoja palasia eilen