Punaisen Revolverin erikoisreportaasi: SCH United 2017-18
Julkaistu: 10.08.2017 00.00

Punaisen Revolverin erikoisreportaasi: SCH United 2017-18

  • Kesä on kiiruhtanut jo korskea orin tavoin kohti syksyistä auringonlaskua. Syksyn saapuminen tarkoittaa myös auringonnousua, nimittäin Punaisen auringon! SCH Unitedin pelaajat ovat kokoontuneet tasaisin väliajoin läpi kesän luomaan uskoa ja toivoa menestyksestä orastavalla salibandykaudella 2017-18.On pelattu ja puhuttu ja kohotettu "tiimspirittiä", juhlimallakin. Toki mahdollista sivistyneesti.

Tarinat kertovat muunmuuassa tulokas Jarno"Jeti"Brunfeldtin kovasta pääpelivireestä ja Santeri"Sande"Holopaisen ja Kai"Hude"Kettusen dominoivasta draivista frisbeegolf- kentällä. Joukkueen "old - school" -golfsedät Heikki"Zeus"Kivoja sekä Marko"Bigmac"Halonen ovat taas kunnostautuneet hieman vähäpuisemmilla golfväylillä. Erityismaininnat keaäsuorituksistaan ansaitsevat Teijo Ylitalo joka läpäisi Super Mario bros. 3:en kännykkä- appina sekä maalipyssy Miko Helin esimerkillisellä taistelutahdollaan kesäisillä säbävuoroilla.

Punakone jatkaa kauttaan kahdesti viikossa treenaamalla ja lukuisilla syys-lokakuulle sijoittuvilla harjoitusotteluillaan joista lisää infoa myöhemmin syksymmällä. Legendaarinen RajaCup pelataan 16.9 Campo- sportcenterissä ja kuten kolmena edellisenäkin vuonna, myös tänäkin vuonna on mahdollista tulla katsomoon ja täyttää houkuttelevan United- säbän nälkäiset massut todellisella herkulla. Punakone on jälleen mukana turnauksessa!

Loppuun vielä kova uutinen: Roope"Röbä"Lahti sopi jatkosta Punaisissa ja työntää paidan kainaloihin kiskottuihin punaisiin pelishortseihi myös ensi kaudella. Punaisen Revolverin yhyttämien tietojen mukaan Roope toimii myös joukkueen virallisena joulukalkkunan arpojana sekä bingo- isäntä.

Hyvää Hyvinkääläistä salibandykautta vaan kaikille!

-Punainen Revolveri

Seuran uusimmat