Miehet, M 2 divisioona

FENNO - SCH M Edustus   5 - 13

Campo Arena Center

Helpottava 5 - 13 voitto

Tänään se alkoi, karsinta 2 - divarin paikasta. Lähtökohta Mustille hyvä, lähes täysi rosteri mukana, kun taas vastustaja FENNO oli liikkeellä kovin kapealla ryhmällä.

1. erä sujui jopa liian hyvin tuloksellisesti (1-6), sillä varsinkin toinen erä oli melkoista lönköttelyä molemmilta joukkueilta.

2. erään pari takaiskua, Veeti Kytöläinen polvivamma ja Luukas Lahtinen päävamma.

Tänään otettiin se mitä oli tarjolla, eli selkeä voitto. Tulos hyvä, peli välttävä. Ensi lauantain otteluun on lähdettävä paria pykälää tiukemmalla asenteella vastustajaa yhtään aliarvioimatta. Haluan nähdä la. 7.4 klo.16.00 alkavassa ottelussa kauden parasta peliä, parasta asennetta ja pelihuumoria esittävän joukkueen!

3 tähteä Oskari Ohtonen (4+0) ja Janne Vallioniemi (3+1). Molemmilla herroilla asenne 100 ja tehoja hienosti

2 tähteä Valtteri Hakala (1+3) ja Johannes Leino (1+2), jotka molemmat "palasivat" joukkueeseen. Aina kaikkensa tekevä Aleksi Tikka ja "hämmentajä" Elias Lehto (2+1)

1 tähti Loput mustat ja yleisö jossa miellyttävän paljon SCH kannattajia

Hyökkäyspeli oli tehokasta mutta viisikkopuolustaminen, joka on ollut koko kauden se akilleen kantapää tuotti ajoittain tuskaa, onneksi maalissa Arttu "Ronaldo" Kieksi esti pahimmat lähentelyt

Tuomarit hieman "hakivat" linjaa, löytämättä sitä koskaan tuloksena nippu heppoisia jäähyjä puolin ja toisin.

Lauantaina 7.4.2018 klo. 16.00 alkaen Martin hallissa, toivottavasti kauden viimeinen ja viihdyttävin peli, tervetuloa!

Tilastot
FENNO

5 - 13

1 - 63 - 31 - 4
4'MaaliVastustajan pelaaja
5'MaaliHakala Valtteri
5'MaalisyöttöLeino Johannes
6'MaaliVallioniemi Janne
6'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
9'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
9'MaaliLeino Johannes
9'MaalisyöttöHakala Valtteri
12'MaaliJuvonen Ismo
12'MaalisyöttöHakala Valtteri
15'MaaliVallioniemi Janne
18'MaaliOhtonen Oskari
18'MaalisyöttöHakala Valtteri
21'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliLehto Elias
22'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
25'Jäähy: 2minLehto Elias
27'MaaliVallioniemi Janne
27'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
32'Jäähy: 2minHarju Teemu
33'MaaliOhtonen Oskari
33'MaalisyöttöJuvonen Ismo
38'Jäähy: 2minHakala Valtteri
39'MaaliVastustajan pelaaja
43'Jäähy: 2minVallioniemi Janne
43'MaaliOhtonen Oskari
43'MaalisyöttöLeino Johannes
45'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
45'Jäähy: 2minLaaksonen Tomi
49'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliLehto Elias
55'MaalisyöttöVallioniemi Janne
56'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
57'MaaliSeljavaara Semmi
57'MaalisyöttöLehto Elias
58'MaaliOhtonen Oskari
58'MaalisyöttöHakulinen Joonas
59'Jäähy: 2minVallioniemi Janne