Miehet, M 2 divisioona

SCH M Edustus - Blackbirds  2 - 6

Martin halli

Ottelun duunari

Runkosarja saatiin kunnialla päätökseen, tappio tuli 2 - 6 Mustarastaita vastaan mutta tuloksen taakse kun katsoo, ottelu oli varsin hyvä. Toinen erä tuloksellisesti ja pelillisesti oli SCH:n hallintaa.

3 tähteä Teemu "Teukka" Harju, kauden parasta rouhimista, piti vastustajan koko ajan ahtaalla

2+ tähteä Tatu...? Kuka Tatu, otteluun lähdettiin ilman valmentajaa mutta jostain Martin hallin käytäviltä napattiin mies mukaan. Hyvää analyysia ja peluuttamista, tässäkö ratkaisu ensikauden valmentajapulaan, ensin täytyy selvittää kuka tämä Tatu on.

2 tähteä Joonas "Zona" Hakulinen, nilkkavamman jälkeen vahva paluu tehoin 1 + 1

1 tähti Arttu Kieksi, vahvaa peruspeliä, tosin huomattiin että "Kike" on maaliin aivan liian lyhyt (3 erän roikkupallo)

1 tähti Petteri Leino, Satakunnan lahja Hyvinkään salibandylle (ja kuulemma baarielämälle), aina positiivinen ja tekee duunia

Huomio 1, Kuulin huolestuttavia kommentteja erätauolla, joku katsoja olisi jopa hymyillyt katsomossa ja Blackbirdsin kannattaja olisi jopa erehtynyt taputtamaan, onneksi nämä saatiin loppumaan ilman järjestysmiehiä.

Huomio 2, Missä SCH:n muut pejaajat / joukkueet... ei ainakaan katsomossa

Huomio 3, Tuomarit eivät puuttuneen aloituksiin kuten tälle kaudelle tullut uusi holhoamissääntö olisi mahdollistanut, tämä oli oikein hyvä!

Kiitos katsojille ja toimitsijoille, sekä P05 pojille laita / pallopoikina toimimisesta.

Erityiskiitos Johannalle joka jaksaa hoitaa tulospalvelua.

Tilastot

2 - 6

Blackbirds
0 - 32 - 00 - 3
6'MaaliVastustajan pelaaja
11'MaaliVastustajan pelaaja
12'MaaliVastustajan pelaaja
33'MaaliSeljavaara Semmi
33'MaalisyöttöHakulinen Joonas
37'MaaliHakulinen Joonas
37'MaalisyöttöLeino Petteri
40'MaaliVastustajan pelaaja
44'MaaliVastustajan pelaaja
46'Jäähy: 2minKytöläinen Veeti
52'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
55'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja