Miehet United, Sarjaottelut 2016-2017

SCH United - Honkers  6 - 4

Ruskeasuo

United vakuuttavaan voittoon!

Päivän toinen ottelu. Alkukaudesta Honkers pääsi yllättämään Unitedin tiiviillä puolustuksellaan ja roikkupallo hyökkäyksillään ja voitti ottelun 5-2. Nyt oli vastustajan pelityyli tiedossa ja sitä painotettiinkin puolustukselle jonka päätähtenä hääräsi Roope "Ratiomies Muronen" Lahti kainaloihin ulottuvilla housuillaan. Selkäsuorana Roope johti Unitedin joukkueelle hymyn huulille ja peliin sopivaa rentoutta. Ensimmäinen erä lähtikin hienosti ykköskentän komennossa heidän vastatessa kaikista Unitedin maaleista tässä erässä. Varsinkin Valtteri Nokkala oli liekeissä kahdella maalillaan. Toiseen erään Honkers terävöittikin hyökkäyksiään ja tekikin ottelusta tiukan kaventamalla tilanteeksi 5-4. Ennen kolmatta erää tuomarit joutuivat mainita molemmille joukkueille loukkaantumisen riskeistä ja pyysivät ettei tilanteisiin rynnättäisi aivan päättömästi. Kolmas erä jatkettiinkin samaan malliin Unitedin hallitessa peliä. Kun Marko Halonen pääsi tälläämään puolesta kentästä matalahkon lämärinsä Honersin verkkoon otti Honkers aikalisän. United kapteenisto herättelikin joukkueen vielä viimeiseen taistoon pisteistä ja painotti puolustuksen tärkeyttä. Vaikka Kivioja meni vielä hölmöilemään ajassa 35.54 kakkosen väärästä etäsyydestä United kesti hienosti lopun ja voitti pelin 6-4! Kolme tähteä menee ilman muuta Valteri Nokkalalle tehoilla 2+1. Kaveri pelaa kyllä huikeaa kevättä. Kaksi tähteä annettakoon Jani Fagerille joka tunnollisesti alakerran kautta lähtee rakentamaan ykköskentän hyökkäyksiä. Illan tehot 1+2. Yhden tähden saa voittomaalin laukonut Sami Haukka-aho jonka kantti löysi jälleen tiensä ohi Honkersin maalivahdin. Tästä on hyvä jatkaa kautta.

Tilastot

6 - 4

Honkers
3 - 12 - 31 - 0
5'MaaliNokkala Valtteri
5'MaalisyöttöFager Jani
8'MaaliHelin Miko
8'MaalisyöttöLahti Roope
9'MaaliNokkala Valtteri
9'MaalisyöttöHelin Miko
15'Jäähy: 2minHolopainen Santeri
22'MaaliFager Jani
22'MaalisyöttöNokkala Valtteri
28'MaaliHaukka-aho Sami
28'MaalisyöttöFager Jani
31'MaaliHalonen Marko
31'MaalisyöttöHaukka-aho Sami
35'Jäähy: 2minKivioja Heikki