Miehet United, Sarjaottelut 2016-2017

TKB - SCH United   2 - 6

Myllypuro

Varma voitto TKB:sta

• Päivän peleistä ennalta helpompi. Kokoonpano oli jälleen laaja,niin kuin on ollut koko kauden. Ykkös kentästä puuttui kaksi pelaajaa mutta tehoja on löytynyt myös muista kentistä joten syytä huoleen ei ollut. Pelin juoni oli jälleen selvä, SCH UNITED karvasi korkealta ja kovaa. Se tuottikin TKB:lle pelinavauksen suuria vaikeuksia ja näin pallokontrolli oli yksin omaa SCH UNITEDILLA. Ensimmäisen erän TKB sai pidettyä lukemat siedettävinä mutta toiseen erään United teki neljä maalia ja peli oli aikalailla selvä. TKB:n yrittäessä pelkillä pitkillä palloilla päästä Unitedin puolustuksen ohi siinä onnistumatta. Pelin kolme tähteä annettakoon tuulen nopealle laiturille Miika Vainiolle joka viimeisteli kaksi maalia. Kaksi tähteä merkkautti ensimmäistä peliään hyökkääjänä pelanneelle Valtteri Nokkalalle. Tehoilla 2+0. Yhden tähden saa varmaakin varmempi puolustuspään lukko Jere Minkkinen. Huonona uutisena Marko Halosen vanha sotavamma sai jälleen kipeää vaarattoman näköisessä tilanteessa ja polvi vääntyi pelikelvottomaksi. Toivotaan että mies saa koipensa kuntoon ennen seuraavaa turnausta. Silti lähdettiin luottavaisin mielin kohti päivän toista ottelua.
Tilastot
TKB

2 - 6

1 - 10 - 41 - 1
10'MaaliVainio Miika
10'MaalisyöttöHelin Miko
17'MaaliNokkala Valtteri
17'MaalisyöttöHolopainen Santeri
23'MaaliRyttäri Niko
26'MaaliNokkala Valtteri
26'MaalisyöttöHalonen Marko
28'MaaliVainio Miika
28'MaalisyöttöKivioja Heikki
35'MaaliLankinen Tommi
35'MaalisyöttöNokkala Valtteri
36'Jäähy: 2minRoini Waltteri