SCH Miehet edustus - Pirates

Martinpalloiluhalli

Pirates kaatui 6-1 lukemilla

Sch pelasi lauantaina kauden toiseksi viimeisen kotiottelun, jossa vastaan tuli Pirates.

Ottelun käsikirjoitus oli alusta asti selvä; Sch pyrki pitämään palloa ja pyörittämään peliä, Pirateksen tyytyessä puolustamaan ja kyttäämään vastaiskuja. Hyvistä paikoista huolimatta Sch teki ottelun avausmaalin vasta erän viimeisellä minuutilla, kun Tiilola latoi takatolpalta pallon verkkoon vaparikuvion päätteeksi. Lukemista 1-0 erätauolle.

Toinen erä noudatteli ensimmäisen kaavaa. Sch siirtyi ajassa 23.23 kahden maalin johtoon, kun Hakala laukoi lukemat 2-0:n. Tämän jälkeen vieraat saivat hieman otetta pelistä, mutta Sch kesti ja takaiskuilta vältyttiin. Ajassa 30.45 Tikka lisäsi johdon jo 3-0:n. Pirates kuittasi kolmisen minuuttia myöhemmin, kun vieraiden ainokainen syntyi maalin edestä ja lukemat 3-1 ajassa 33.14. Erän lopulla vierasjoukkue kärsi kaksi lähes peräkkäistä jäähyä, ja Sch rankaisi tehokkaan ylivoimansa turvin molemmilla kerroilla; ensin Laurilan ja sitten Leinon toimesta joten tauolle siirryttiin ratkaisevan tuntuisessa 5-1 johdossa.

Kolmannessa erässä oli jo hieman pelailun makua, mutta Sch oli tässäkin erässä hallitsevampi osapuoli. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty vasta kuin ottelun viimeisellä minuutilla Laurilan maalatessa toistamiseen 6-1 loppulukemat ylivoimalla. Näin voitto ja kaksi tärkeää pistettä Sch:lle.

Ottelu oli koko 60-minuuttisen aika lailla Sch:lla hallussa, joskaan pelillisesti ei kauheita hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta. Sch vei pisteet rutiinilla, ja myös erikoistilannepelaaminen toimi, kun kuudesta maalista 3 tehtiin ylivoimalla yhtä monesta yrityksestä, ja vaparista yksi maali. Kaikkinensa varsin solidi esitys kotijoukkueelta.

Tästä jatketaan taistelua. Tällä viikolla viimeinen vieraspeli Tuusulassa, jossa vastaan tulee Ä-J ja joukkue on siirtänyt fokuksen jo siihen. Sarjapaikan säilyttäminen on omissa käsissä, joten sen suhteen tästä on hyvä jatkaa.